Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЗдравейте всички, които разбират от демони!
Скъпа Мими, Всеки човек с ниво на интелигентност над средното знае, е демоните са вътре в нас. Въпрос на морал и сила е да се преборваме с тях. Ще ти дам пример: знаеш срамна тайна за някого, появява се възможност да го предадеш. Демоните те карат да го направиш, но ти устояваш на натиска им и запазваш тайната. Или намираш пари, голяма сума, демоните те карат да ги задържиш, Бог ти казва да ги върнеш. Как ще постъпиш - зависи от силата на характера ти, от възпитанието ти, от ценностната ти система и от твоите представи за добро и зло. Аз съм на 55 години, предполагам, че си много млада и от опит мога да ти кажа, че всеки човек заслужава съдбата си. Каквото сам сториш, никой не може да ти го причини, за всичко в този живот се плаща и можеш да успееш само ако си силен, ако вярваш в себе си. Другият начин да пребориш демоните е да престанеш да мислиш за тях. Когато те те карат да постъпваш лошо, си кажи дори наум една молитва, дори и нещо обикновено като Отче наш. Помага! Кети
Анонимензнак от съдбата или празни надежди
Вместо да хленчиш, отивай да живееш при него и се оженете. Ако родителите ти те обичат, ще приемат всичко, поне в името на твоето щастие. Моят син също се ожени за неподходящото момиче. Не сме се месили, оставихме го да постъпи както смята за правилно. Живя с нея толкова години, колкото му бяха нужни за проумяване на истината. После се влюби в друга и напусна жена си. Просто е трябвало да измине този път, това са уроците на съдбата и мисля, че правилно постъпихме, като не му се месехме. Все пак става дума за пълнолетен човек и всеки родител би следвало да уважи избора на детето си. А за грешките си всеки сам си плаща, правилото важи за всички, вкл. и мен!
АнонименМога да помогна - индиго съм!
Здравей Казвам се Катя, на 54 години съм, преди 7 месеца ми откриха рак. Няколко години преди да се разболея при мен се заредиха серия от злощастни събития, довели до голям стрес, мисля, че и разболяването ми дойде като техен резултат. Дали е магия или нещастно стечение на обстоятелствата? Къде да търся избавление - в традиционната медицина или някъде другаде? Предварително Ви благодаря!
АнонименСънувах Господ
Тая мацка е сатанистка, колкото и аз съм ходжа...На младини всеки се е правил на интересен, включително и аз. Ще й мине! Едва ли има представа какво е да си сатанист, сигурно е влюбена в някой фил... детинска работа. Всеки сам стига до истината и открива своя бог!