Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименНевидимият вътрешен свят на човека
Наистина пътят на всеки човек е предопределен до някаква степен..Но все пак, ако човек знае какви препъни-камъни може да срещне в живота и на какво да се научи, може би ще бъде по-приятно "пътуването" Има много начини хората да разберат нещо относно бъдещето си чрез различни техники и методи на гадаене и прогностика. Но, ако човек бъде насочен към откриване на своите таланти или дадености вътре в себе си, вероятността да изживее живота си по-добре и по-щастливо е далеч по-голяма. Вие как предпочитате-някой да ви казва какво да правите или да знаете рецептата как да си правите нещата в живота, така че да имате успех?
АнонименРязането по ръце и посягането към живота
По принцип вените и кръвта се свързват с Душата на човека и с радостта от живота..Когато един човек изгуби радостта от живота по различни причини и най-вече ,когато има конкретни очаквания и не получава това, което иска ..се случва да посегне по този начин на себе си..Душата на тези хора са болни или неразбрани от близките или половинките им..Вероятно има и желание да им се обърне повече внимание и за да предизвикат хората да забележат тяхното съществуване..постъпват и по този или подобен на този начин. Младите хора най-често страдат от липсата на любови разбиране първо в семейството, после в обществото...затова е и страдат много...и прибягват до подобни спасителни акции или зов за любов и разбиране..
АнонименПреди две години сънувах как пра-баба ми умира
За рейки има много спорове, но има начин човек да се предпазва и чрез рейки символите ...За мен лично най-силната защита против тъмните сили е минаването на по-високи нива на вибрации, тоест на вибрациите на Любовта. Това се случва по няколко начина и най-вече чрез изчистване на тялото, изчистване на мислите и ума и балансиране на емоциите.