Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименОт няколко седмици усещам дух
Здравей! Аз лично вярвам в такива неща и всъщност доста ме плашат... Както и да е. Преди една приятелка усещаше подобно присъствие. Отидохме при една учителка, която твърдеше, че може да й помогне. Та тази учителка твърдеше, че трябва цялата къща да се освети със свещ по ъглите на стаите и рамките на вратите по посока на часовниковата стрелка. Ако и това не помогне щяло да бъде по-добре направо с тамян да минем, а в краен случай да помолим някой да ни бае. Не знам дали помогна, защото спрях да контактувам с това момиче, но може поне да опиташ. Дано съм била полезна!
Анонимен
Ами за първия сън: когато се къпеш означава, че ще имаш постижение или напредък в нещо. Вторият ти сън е доста странен и не мога да го разтълкувам точно. А третия ? Сигурно много обичаш кексчета. :love:
Анонимен
Здравей. Ами сънищата ти са доста объркани. Може би някакви пролеми в работата, претоварване или ако ти предстои нещо важно причината се крие в това. Замисли се за всеки сън по отделно. Например първия: когато се сетиш за него, кое е първото нещо, което изплува в съзнанието ти ? Сънищата по принцип изразяват мислите ти, така че трябва да се замислиш и върху това. Ако не искаш да сънуваш неприятни неща, се сещам за един начин, но той става с упражнения: преди да зааспиш си мисли само за това, което искаш да сънуваш, но само за това. След няколко опита ще се получи. :wink: Успех.
АнонименС главата на долу
Ами имам една идея, но не съм сигурна. Казваш, че си сънувала двама мъже да държат сина ти. Ако не ги познаваш и са млади, детето ти ще си има тревоги и ти ще трябва да му помогнеш. Ако са стари, детето ти ще стане по-мъдро.