Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЕто я и моята болка
Уважаема Хаджииванова. Недей дрънка глупости. Какво като е разведен и има дете. Да не е прокълнат. Според тая логика всички разведени и самотни родители са обречени на самота и нещастие. Sun13 - Atheist е напълно прав. Абе жена на 26 години си. Обяснения не дължиш никому. Време ти е да се отделиш от мама и тати и да им покажеш, че си голям човек. Не могат да ти диктуват как да живееш и с кого да бъдеш. Ще бъдеш щастлива когато започнеш да взимаш сама решенията си и престанеш да се влияеш от мненията на околните.
АнонименЕто я и моята болка
Хаджииванова, защо имаш лошо отношение към човек, който не познаваш ? Май поставяш всички под един знаменател. Май за теб разведените мъже са дяволи, а разведените жени невинни жертви. Айде, моля те. Недей да съдиш прибързано. И още нещо - човек се учи от собствените си грешки, а не от чуждите такива. Животът си е нейн и ще прави каквото си иска грешки. Опитът се трупа чрез решенията ни. Не си мисли, че като си стара си повече от другите. Щом се обичат да си живеят. Данък обществено мнение не се плаща. Втория брак на леля ми е точно с разведен човек с две деца. Едното тя му го отгледа, пък той прие братовчедка ми за свое дете. От 20 години са си заедно и си живеят щастливо. Който играе печели, а който ни играе ни печели.
АнонименСън с извънземни
Ами ти сама си си отговорила на въпроса. Мисля, че е от филмите. Но може и да използваш съновниците за проверка на всяко нещо което си сънувала. Пример: Сънуваш ли се като нинджа, значи ще се изложиш на риск, ще преживееш опасна авантюра. Ако сънуваш нинджа, значи ще имаш скрит съперник или противник. Сънуваш ли се като извънземен, значи ще имаш сериозни неприятности с близките си, поради това че те не харесват предложенията и идеите ти и не те разбират. Ако видиш извънземни в съня си, значи ще преживееш вълнуващи неща. Аме те съновниците много рядко познават. В това съм се убедила.