Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънувах врачка, какво означава?
Означава едно много важно нещо, дете объркано. Че е време да спрете да ползвате N - брой профили и да превръщате един сайт, който би могъл да бъде сериозен в уродлив свят на детски фантазии. Писна ми да гледам шизофреничния ви синтаксис с трите точки в над 90% от публикациите. С това, че администраторите (вероятно само един) се правят на луди си правят мечешка услуга на самите тях.
АнонименВсички ли имат Буквата М на дланта?
Нямате буквата "М" на ръката. Имате пресичащи се линии, които си въобразявате, че са букви. Всички хора имат подобие на буква "М", поне на едната ръка. Това е най- логичната конфигурация за прегъване на кожата, когато си свивате дланта. Трите линии са задължителни за прегъването на кожата върху дланта, четвъртата, която оформя подобието на буква е без значение, но се среща почти при всеки човек, защото е продължение на браздата върху кожата, причинена от сгъването на палеца и малкия пръст, като антагонисти.
АнонименИзпадате ли в сънна парализа?
От 7 милиарда души, вероятно доста хора са изпадали в описаните състояния. Но, за какво всъщност става въпрос ? Много малка част преживяванията по време на сън са сънна парализа, въпреки, че умници поставят тази диагноза за всичко, което не могат да обяснят. Липсва ли парализа (невъзможност да мърдате, да се движите, усещане, че нещо ви държи и притиска) - това не е сънна парализа. Особено, ако се разхождате и докосвате предмети в този сън, какъвто и да се окаже. Сега, ако обичате, напишете за какво всъщност става въпрос.
АнонименИзпадате ли в сънна парализа?
ЕкКа. :(невъзможност да мърдате, да се движите, усещане, че нещо ви държи и притиска). Приживял съм ги адски гадното е.. а знаеш ли нещо повече за таз тема? Без да ви омотавам в глупости - единственото с което можете да си помогнете е да не спите по гръб. При условие, че наистина става въпрос за сънна парализа. Причината със сигурност не е спането по гръб, но при спане на една страна, случаите на подобни преживявания са изключително редки. И си направете преценка, дали нещо в живота ви тревожи, търсите изход от ситуация или друга подобна причина, съзнанието ви да се опитва да се разхожда извън тялото.