Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

Анонимен22 години от несправедливото убийство на Любен Парванов
Molly_M :Това е много тъжно... :cry: Бащата на Любен Парванов плаче всеки ден. Вярвам, че един ден ще видим Любен Парванов в царството Божие.
Анонимен22 години от несправедливото убийство на Цветелина от Габрово
Denilove :ужас, лека и пръст, но как можем да ги разпознаем?? Ще ти кажа. Поговорката "По делата им ще ги познаете" много помага да ги познаем. Прочети в гугъл за сатанистите човекоядци от Ярославъл.Изгледай клип в youtube Свидетелство на бивша сатанистка.Там тя разказва за сатанистите удивителни неща и според мен напълно верни. Сатанистите са най-опасната група от хора. Те са особено жестоки.Чувал съм също, че влезеш ли веднъж в тяхната секта излизане жив няма.Или можеби има ако стане чудо и Бог те измъкне. Това което казах е по принцип за сатанистите. А за тези от Габрово конкретно.Те са биле на възраст между 43 и 50 години.Да се чуди човек как толкова зрели по възраст хора ще се занимават с такива глупости.Което значи, че сега са на 65-72 години. Високи са доста.Един или двама от тях са биле над 2 метра високи(даже ми е казвал приятелят на убитото момиче, че е имало от тях и високи 2,10 см което не знам дали да вярвам, но е възможно), а другите са биле високи по 190-195см. Приятелят на убитото момиче и той не знае къде са сега тези убийци.Дали са напуснали Габрово или са още там.Въпрос на който ние не знаем отговора.А ми е интересно да науча. Това което сега ще кажа за тях, приятелят на убитото момиче не ми го е казвал, но то така излиза.Те са биле тогава най-силните и най-властните в Габрово. Даже родителите на Цветелина са биле заплашвани да напуснат Габрово.И те го напускат. А един свещенник от Габрово отец Константин даже когато е отивал до съда или прокуратурата, да подаде убийците да бъдат съдени, сатанистите са изпратили трима килари вероятно от тяхната секта пред съда да стоят отпред и единия е извадил пистолет и е казал на отец Константин, че ако се опита да влезе вътре в съда ще го застреля.Свещенникът не е влязъл вътре за да не се пролива повече невинна кръв.И не можем да го упрекваме ни най-малко човека.Всеки би се уплашил. Та така.Сега остава надеждата, че един ден ще видим Цветелина в царството Божие.Тя го заслужава да бъде там.И ще бъде там. Написах всичко каквото знам за сатанистите.Пазете се от тях. Ти Denilove от Габрово ли си?
Анонимен22 години от несправедливото убийство на Цветелина от Габрово
Denilove :Благодаря за отговора, не мисля да гледам сатанински неща, да, Цветелина със сигурност е в Рая. Не, за щастие не съм от Габрово, а доста по-далеч, но все пак попитах. Не се знае къде са.. Това не са сатанински неща, а разкриване на истината за сатанистите.Понеже ти ме попита как да разпознаваме сатанистите.В едното се разказва как криминална полиция в Русия е разкрила убийства от сатанисти, а другото е свидетелство на жена излязла от сатанинска секта.Тя ги разкрива.Това е полезно да се гледа.Тоест този клип и материала са против сатанистите.Така, че е безопасно и полезно да се гледа.Аз те съветвам да го изгледаш клипа и да прочетеш статията.Но ти решаваш за себе си. А иначе в някои от големите и средни градове в България има сатанисти.Естествено те се крият, всичко е тайно.Но са опасни.Пазете се хора. Надявам се, че ше видим Цветелина в царството Божие. Благодаря ти, че се заинтересува по случая, аз писах и в други форуми, но почти никой не обърна внимание, макар много хора да прочетоха темата.Застудяла е любовта на хората и човешките им чувства.Не им пука.Каменни сърца.Това е лошо. Всичко добро ти желая.Поздрави.
Анонимен22 години от несправедливото убийство на Цветелина от Габрово
Denilove :Благодаря за отговора, не мисля да гледам сатанински неща, да, Цветелина със сигурност е в Рая. Не, за щастие не съм от Габрово, а доста по-далеч, но все пак попитах. Не се знае къде са.. Благодаря ти Denilove за моралната подкрепа към Цветелина и мен.Аз пуснах темата и в други форуми , но почти никой не обърна внимание. Гарантирам ти, че от тук нататък ще ти провърви в живота заради моралната подкрепа. Искаш ли да се запознаем?