Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»22 години от несправедливото убийство на Цветелина от Габрово

22 години от несправедливото убийство на Цветелина от Габрово

  • 03.05.14 02:07#1МаринМаринНовакРегистрация: 03.05.14Град: -Отговори: 522 години от несправедливото убийство на Цветелина от ГабровоТова което искаме да ви кажем е истина.Става на въпрос за едно несправедливо убийство на едно 21 годишно момиче което се казва Цветелина и е живяла до стадион Христо Ботев в град Габрово. Убийстовото и е станало на 28 август 1992 година на стадион Христо Ботев в съблекалнята от шестима мъже които са я удушили с телени въжета и са и оставили тялото под три дюшека и след три дни нейните приятелки я намират и казват това на нейните родители.Това се казва на родителите и на 30 август сутринта в 10:10 е било погребението на Цветелина в град Габрово.Нейните родители напускат град Габрово и се прибират в град Мелник, три месеца след това родителите и се връщат да вземат нетленните и останки от тялото и за родния и град Мелник.Те не са биле заровени в гробищен парк а се съхраняват в къщата на родителите на Цветелина в град Мелник.
    Габровската прокуратура потулва и прекратява делото за да не осъдят убийците на Цветелина, а на тях са им помогнали сектата на сатанистите с много пари.
    Сатанистите са най-опасната секта в цял свят.
    Те са особено жестоки.
    Те убиват без да имат капка жалост към човеците.
    Това момиче е било преклещено в съблекалнята на стадион Христо Ботев от шестима големи мъже сатанисти на възраст от 43 до 50 годишни.Цветелина таман се е преобличала от бягане на стадион Христо Ботев в съблекалнята и те тогава влизат след нея и заключват вратата и я убиват като я удушават с телени въжета.Имало е човек извън съблекалнята който е чул и видял те да я принуждават да премине към тяхната секта на сатанистите и Цветелина е отказала и те заради това я убиват, а очевидецът, който е чул и видял това не е можал да извика веднага полиция защото убийците на Цветелина след като са я убили са избягали веднага.И след тяхното избягване очевидецът е казал само на родителите на Цветелина, а родителите на Цветелина са предали информацията на очевидецът на полицията в град Габрово.
    Това момиче Цветелина е с истинска човечност и човеколюбие.

    Мъката ни е много голяма.Казваме Господи когато дойдеш в царството си спомни си за Цветелина.
    Казваме истината.
    Тя беше първата жена на Васил Василев и те много се обичаха истински.

    Написахме това за да може хората да се пазят от тези убийци защото те са на свобода.


    Написано от Васил Василев който е бил мъж на Цветелина и Марин Цонев приятел на Васил.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.05.14 04:47#2Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74от: 22 години от несправедливото убийство на Цветелина от Габровоужас, лека и пръст, но как можем да ги разпознаем??ОтговорОтговор с цитат
  • 16.05.14 02:08#3МаринМаринНовакРегистрация: 03.05.14Град: -Отговори: 5от: 22 години от несправедливото убийство на Цветелина от ГабровоDenilove :ужас, лека и пръст, но как можем да ги разпознаем??
    Ще ти кажа.
    Поговорката "По делата им ще ги познаете" много помага да ги познаем.
    Прочети в гугъл за сатанистите човекоядци от Ярославъл.Изгледай клип в youtube Свидетелство на бивша сатанистка.Там тя разказва за сатанистите удивителни неща и според мен напълно верни.
    Сатанистите са най-опасната група от хора.
    Те са особено жестоки.Чувал съм също, че влезеш ли веднъж в тяхната секта излизане жив няма.Или можеби има ако стане чудо и Бог те измъкне.
    Това което казах е по принцип за сатанистите.
    А за тези от Габрово конкретно.Те са биле на възраст между 43 и 50 години.Да се чуди човек как толкова зрели по възраст хора ще се занимават с такива глупости.Което значи, че сега са на 65-72 години.
    Високи са доста.Един или двама от тях са биле над 2 метра високи(даже ми е казвал приятелят на убитото момиче, че е имало от тях и високи 2,10 см което не знам дали да вярвам, но е възможно), а другите са биле високи по 190-195см.
    Приятелят на убитото момиче и той не знае къде са сега тези убийци.Дали са напуснали Габрово или са още там.Въпрос на който ние не знаем отговора.А ми е интересно да науча.
    Това което сега ще кажа за тях, приятелят на убитото момиче не ми го е казвал, но то така излиза.Те са биле тогава най-силните и най-властните в Габрово.
    Даже родителите на Цветелина са биле заплашвани да напуснат Габрово.И те го напускат.
    А един свещенник от Габрово отец Константин даже когато е отивал до съда или прокуратурата, да подаде убийците да бъдат съдени, сатанистите са изпратили трима килари вероятно от тяхната секта пред съда да стоят отпред и единия е извадил пистолет и е казал на отец Константин, че ако се опита да влезе вътре в съда ще го застреля.Свещенникът не е влязъл вътре за да не се пролива повече невинна кръв.И не можем да го упрекваме ни най-малко човека.Всеки би се уплашил.
    Та така.Сега остава надеждата, че един ден ще видим Цветелина в царството Божие.Тя го заслужава да бъде там.И ще бъде там.
    Написах всичко каквото знам за сатанистите.Пазете се от тях.
    Ти Denilove от Габрово ли си?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.05.14 12:53#4Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74от: 22 години от несправедливото убийство на Цветелина от ГабровоБлагодаря за отговора, не мисля да гледам сатанински неща, да, Цветелина със сигурност е в Рая.
    Не, за щастие не съм от Габрово, а доста по-далеч, но все пак попитах. Не се знае къде са..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.05.14 02:04#5МаринМаринНовакРегистрация: 03.05.14Град: -Отговори: 5от: 22 години от несправедливото убийство на Цветелина от ГабровоDenilove :Благодаря за отговора, не мисля да гледам сатанински неща, да, Цветелина със сигурност е в Рая.
    Не, за щастие не съм от Габрово, а доста по-далеч, но все пак попитах. Не се знае къде са..

    Това не са сатанински неща, а разкриване на истината за сатанистите.Понеже ти ме попита как да разпознаваме сатанистите.В едното се разказва как криминална полиция в Русия е разкрила убийства от сатанисти, а другото е свидетелство на жена излязла от сатанинска секта.Тя ги разкрива.Това е полезно да се гледа.Тоест този клип и материала са против сатанистите.Така, че е безопасно и полезно да се гледа.Аз те съветвам да го изгледаш клипа и да прочетеш статията.Но ти решаваш за себе си.
    А иначе в някои от големите и средни градове в България има сатанисти.Естествено те се крият, всичко е тайно.Но са опасни.Пазете се хора.
    Надявам се, че ше видим Цветелина в царството Божие.
    Благодаря ти, че се заинтересува по случая, аз писах и в други форуми, но почти никой не обърна внимание, макар много хора да прочетоха темата.Застудяла е любовта на хората и човешките им чувства.Не им пука.Каменни сърца.Това е лошо.
    Всичко добро ти желая.Поздрави.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.05.14 11:43#6МаринМаринНовакРегистрация: 03.05.14Град: -Отговори: 5от: 22 години от несправедливото убийство на Цветелина от ГабровоDenilove :Благодаря за отговора, не мисля да гледам сатанински неща, да, Цветелина със сигурност е в Рая.
    Не, за щастие не съм от Габрово, а доста по-далеч, но все пак попитах. Не се знае къде са..

    Благодаря ти Denilove за моралната подкрепа към Цветелина и мен.Аз пуснах темата и в други форуми , но почти никой не обърна внимание.
    Гарантирам ти, че от тук нататък ще ти провърви в живота заради моралната подкрепа.
    Искаш ли да се запознаем?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.08.14 11:41#7ДианаДианаНовакРегистрация: 05.07.12Град: -Отговори: 46от: 22 години от несправедливото убийство на Цветелина от ГабровоАз съм от Габрово и тренирам на стадион Христо Ботев.
    За първи път чувам за това зверство, сполетяло горкото момиче и чак ме хвана яд как може такива неща да се случват само на добрите хора.
    Съжалявам, че пиша чак сега, но тъкмо сега тази тема ми попадна.
    Не мога да си представя ужасът на това престъпление, нито колко болезнени са били последните и мигове или тъгата и несправедливостта, която семейството и изпитват.
    Лека и пръст.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.12.14 02:16#8МаринМаринНовакРегистрация: 03.05.14Град: -Отговори: 5от: 22 години от несправедливото убийство на Цветелина от Габрово
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest