Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименНещо странно става вкъщи..Моля посъветвайте ме
На базата на моя опит стигнах до заключението, че негативни неща от този сорт са свързани с прием на алкохол на някой от къщата. Не съм сигурна 100% и затова търся информация и от други хора.
АнонименСънища след покупка на ново легло
Не всички сънища са пророчески, повечето са продукт на фантазията. Фактът, че виждаш точно това момиче в леглото си, означава единствено, че я харесваш. Това, че сте правили секс, може би /но не винаги/ означава, че и тя те харесва. Виж, намери време да си поговорите. :y:
АнонименСънувах конкурс за красота
Това е най-обикновен кошмар. Кошмарите изкуствено се създават от филмите на ужасите. Не гледайте филми на ужасите, също и видео клипове на музикалните звезди. Те насаждат страх в психиката, деформират я и когато човек спи, почва да възпроизвежда страховете си. Това оказва влияние и в реалния живот - там също се възпроизвежда страхът. Няма нищо странно и във фалшивото събуждане. В съня си човек действа с две тела. Повечето време едното тяло спи. При събуждането му съзнанието се прехвърля там. Обаждането по телефон означава, че мислено сте се свързали с приятеля си /така може да се свържете с всеки човек, дори и починал/ и ако той примерно си спомня съня от този ден, може да го потвърди.
АнонименКошмар
Сънят показва вашия страх за майка ви. Не се страхувайте, по принцип смърт не съществува, починалите продължават да живеят, дори известно време не разбират,че са починали.
АнонименВътре в мен да има дух?
Непременно говорете със свещеник, но той трябва да е човек, който си гледа добре работата.