Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЗа ужаса от технологиите и магите
Ако заради хора като мен науката нямаше да се развива... То никой днес нямаше да знае, че нечистите духове си създават "измерения", които всъщност не са никакви измерения. Какво знаеш за магията? Струва ли ти се забавна идеята по дисплея на телефона, по монитора на компютъра ти и по теб самия да бъдат създадени подобни неща и да се използват за да те манипулират чрез енергията? Хората все още не знаят достатъчно за магията и колко опасна е тя.В познанието няма лошо,стига да не е в погрешните ръце!
АнонименЗа ужаса от технологиите и магите
Първо... Иконите ми са прекалено зацапани да ги използвам както трябва, второ... при тия връзки с канализацията в дома ми, едва ли ще е разумно да изхвърлям яйце там, трето... вече по вестници взеха да пишат за случващото се в дома ми, така че... Работата няма да мине с едно яйце, подобни процедури вече съм правила.
АнонименИзточникът на нашите беди
Прочетох статията ви и я намирам за изключително интересна, но ретроградното движение на планетите едва ли е по-страшно от това, което се случва с технологиите напоследък. Какво ще се случи за в бъдеще, когато в момента с мобилните телефони и интерната започнат да се създават звезди? И още по-лошото, когато тази информация започне да се разпространява чрез мобилните оператори и други средства за комуникации? Напоследък броя на психично болните се увеличава драстично... Звездите ли зависят от нас или ние от тях?!