sanovnik.bg»Суеверия»Суеверия за Сватба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сватба

Сватба

1. Ще ти се случи нещо лошо, ако подариш някому нещо, което си получил като подарък за сватба..

2. Ако четирима души, здрависвайки се или разделяйки се, си подадат ръка един на друг накръст – ще има сватба..

3. Когато се оженят мъж и жена с еднакви имена, то те ще са дълголетни и богати..

4. Ако кумът не облече кръщелника си да сватбата, то той ще бъде нещастен и бракът няма да върви..

5. Ако кръстникът не посещава младото семейство след сватбата поради финансови проблеми, то животът им няма да върви добре..

6. При сключване на втори брак, кръстнекът за сватбата се сменя, защото може той да е бил причината за провалянето на първия..

7. Сватба през Януари - сватбеният съюз, сключен в първия месец на годината, може да не изтрае дълго и булката скоро да овдовее. Много млади хора избягват този месец, за да се обрекат един на друг, казвайки: "Само вълците се женят през януари"..

8. Сватба през Февруари - един от благоприятните месеци на годината за сватба. Семейството ще живее в щастие и любов, а бракът ще е дълъг..

9. Сватба през Март - това е месец, който разделя. Младо семейство скоро ще трябва да се раздели от родната си земя, а след време и децата ще търсят щастието си из чужди земи..

10. Сватба през Април - семейният живот на двойките, сключили брак през април, ще е шарен. Ще се редуват щастие и хармония с разори и несгоди..

11. Сватба през Май - съществуват и положителни, и отрицателни поверия за този месец. Според първите май е щастлив, който се пуква пролетта, а пролетта е символ на новия живот. Други пък избягват бягат от този месец като от чума. В Русия, например, има поговорка: "Омъжиш ли се пред май, цял живот ще се маеш! "..

12. Сватба през Юни - семейният живот ще тече по мед и масло. Младоженците ще живеят щастливо в благоденствие и радост..

13. Сватба през Юли - месецът е подобен на април. Живот на семейството ще е и сладък, и кисел, и скучен, и весел....

14. Сватба през Август - месецът на семейната хармония. Взаимно разбирателство и подкрепа между съпрузите и приятелски отношения между децата и родителите..

15. Сватба през Септември - обещава мир, стабилност и надеждност на семейния дом. Несгодите и нещастията ще странят от семейството..

16. Сватба през Октомври - нелек живот очаква новата клетка на обществото. Стабилност и надеждност от този брак не очаквайте. Трудности и проблеми връхлитат семейството постоянно..

17. Сватба през Ноември - предвещава семейно богатство и изобилие. Младоженците ще живеят в разкош и лукс. Успехи ще постигат по финансовите въпроси..

18. Сватба през Декември - на младото семейство се дава богатство от любов и нежност..

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати