Зрелищна сватба

Зрелищна сватба
Здравейте. Сънувах много странен сън, които не мога да разтълкувам, надявам се някой да помогне. Благодаря.

Сънувям, че моя дългогодишен приятел ми предлага брак, аз приемам, но не искам да има сватба.

В същото време стоим, пред една бяла величествена сграда (нещо като белия дом),а пред нас надолу има стълби, които водяд до голям площад, на които има тълпи от хора, които ни приветстват и ни се радват.

Все едно сме много важни хора. А аз вътрешно се измъчвам и не искам тази сватба.

Влизаме в сградата и вътре има насядали отново много хора, които ни приветстват. Вървим по едно килимче, а аз плача и не искам да се женя.

Сядаме пред едно дълго бюро, зад което има 3 мъже, облечени строго официално, с костюми. Пред тях трябва да дадем обетите си.

И когато идва моят ред, за да забавя сватбата, им казвам, че съм забравила да се обадя на родителите си. Звъня им по телефона.

Обажда се майка ми и и казвам, че ние вече сме на сватбата, а тях съм ги забравила, защото всичко е станало много бързо и не съм успялада им се обадя.

Между другото съм облечена в бяла рокля, на 2 пласта, отдолу подкантена с 2 тъмно сини канта.

В същият момент, както съм със сватбената рокля, се сънувам, че сме в една местност, като малка горичка и гледаме едно буренце, окачено на дървена поставка.

В горичката и около него някакви хора се притесняват, че буренцето било голо и нямало да е красиво така за сватбата.

Тогава аз ги успокоявам и откъсвам от една лозова асмичка няколко зелени клонки с листата и увивам буренцето и всички се успокоиха.

В същия момент отново съм пред онази сграда, в която явно сме се венчали, но този път седим с приятеля ми на една бяла пейка и той много се радваше, че вече сме женени.

А аз го прегръщам и в същото време много се измъчвам и плача от това, че вече сме женени.

Това което силно ми направи впечатление, че аз доста плаках в съня си и вътрешно се измъчвах, от това, че трябва да се оженим, а моят приятел всякаш не забелязваше това и беше радостен заради сватбата.

Благодаря на тези, които ще ми отговорят.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
zikovu
zikovu
20.12.2009 14:22
Няма проблем, Яница. Аз не съм някоя професионална съногадателка, просто съм момиче, което се интерсува от тези неща. Някой ден ще сънувам и аз сън, който няма да мога да си разтълкувам и тогава някой от вас ще помогне.
0
0
yanitsa
yanitsa
19.12.2009 22:21
Благодаря за изчерпателните отговори.
0
0
zikovu
zikovu
19.12.2009 09:26
На мен първото, което ми прави впечатление в съня ти е, че ти се съгласяваш да се омъжиш - това говори за това твое издигане в очи на други хора. От там насетне - величествената сградата, площада, 3-мата мъже в официални дрехи, това всичко има повече служебно значение като, че ли. Бурето и лозето са - щастие, споделена обич, благополучие. Накрая седите с твоя прител на пейка, бяла, което е сигурно бъдеще, чиста връзка. Така като наблюдавам съня ти, наистина ми се струва, че подсказва нови работни ангажименти и по - скоро, бих казала, заздравяване на сегашната връзка, а не нова. Това е, което сънят показва поне.
0
0
yanitsa
yanitsa
19.12.2009 01:09
Zikovu, възможно ли е това да означава нова връзка ? Или точното тълкуване е нов пост или нова работа ?
0
0
zikovu
zikovu
16.12.2009 21:07
Според мен, сънят ти определено има връзка с работното място. Може и да е някакъв нов проект или задача, която ще ти поставят, или нов пост както ти казах. Сънят ти говори за това. Успех.
0
0
yanitsa
yanitsa
16.12.2009 20:38
Благодаря на zikovu за тълкованието. А относно въпросът ти, за сега нямам намерение да я сменям. Но не бих отказала и по - добра длъжност, ако ми се предложи такава възможност.
0
0
zikovu
zikovu
16.12.2009 10:56
Яница. Хубав сън е това. Без много усилия ще се издигнеш в очите на хора, от които зависи съдбата ти и ще ги спечелиш на своя страна. Ще видиш възможности за печалба и изява. Несигурност в началото, нужда от изострено внимание. Ще имаш и доста трудности (претъпкания площад). Ще овладееш обаче ситуацията. Ти да няма да сменяш работата за по - хубава ? Или да си на нов пост на сегашната ? Нещо повече, в мъжки екип. В съня си, ти си булката, това говори и за болест, но синия кант на нея е изключителен знак - много позитивен - щастие, успех, късмет. Значението на бурето е същото. Пък ти ще го украсиш и с лозе - което значи благоприятни перспективи и любов. Не давай много пари на заем. Ще възникват и покрай теб много недуразумения, от които може би ще идват трудностите ти. За това, ти се настрой за диалог и търпение, и нещата ще вървят по мед и масло.
0
0