Австралийка се натъкна на чудовището Йови

Разкази за човекоподобни създания, напомнящи на маймуна и мечка, отдавна присъстват в разказите и легендите на различните народи. Те са известни като Йети, Голяма стъпка, Снежен човек и др.

И макар тяхното съществуване да не е научно доказано, хора от цял свят редовно споделят, че се натъкнали на мистериозен звяр в гората. За такава случка разказа и жена от Австралия, където хипотетичното чудовище се нарича Йови.

Въпросното създание се изпречило на жена от Нов Южен Уелс. Преди седмици дамата тъкмо се прибирала у дома с колата си, когато пътят ѝ пресякъл гориста местност.

Тъй като била изморена от обичайната си тренировка по крикет, а и искала да се полюбува на пейзажа, австралийката спряла автомобила и излязла навън.

Скоро обаче осъзнала, че не е сама в гората. Чула шум, идващ от близките храсти, и започнала да крещи. Предположила, че ако това е див звяр, той ще се изплаши от крясъците ѝ ще се отдалечи.

Но тактиката ѝ не проработила. Шумът се усилил и жената се изплашила още повече. Тя влязла в колата си, включила фаровете и тогава видяла нещо изумително, пише Дейли Мейл.

Пред нея се изправило огромно човекоподобно създание като от филмите за Йети (Йови). То било високо към 2.5 м и с внушителна физика.

Въпреки това тайнственото създание не причинило нищо лошо на жената. То се разходило около возилото, след което пак изчезнало безследно в храстите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати