Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»За безаварийна почивка: Как да си направим ваканционен талисман

За безаварийна почивка: Как да си направим ваканционен талисман

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
3 от 3 Снимки

3. При пътуване го близка дестинация


Ако просто искате да отидете на гости на родителите си или на някое друго близко място, вземете със себе си перо от птица. Няма значение дали ще е от гълъб, врана, патица. Важното е да го носите със себе си през целия си престой извън вашия дом.

Всеки от нас копнее за момента, в който ще си вземе почивни дни и ще може поне за кратко да забрави за работата. Когато наближи датата за нашата ваканция, вече сме уредили почти всичко. Направили сме резервация, стегнали сме багажа си и се занимаваме с последните приготовления за пътуването си.

Ако искате то наистина да премине безаварийно обаче, освен дрехите и обувки можете да вземете със себе си и ваканционен талисман. Той ще ви гарантира, че ще имате по-голям късмет, когато не сте у дома и пътешествието ви ще премине сполучливо.

В галерията ни ще видите няколко талисмана, които бихте могли да приготвите, когато излезете в отпуск. Подсигурете се, че тези късметлийски предмети ще бъдат с вас преди заминаване. Не забравяйте да ги оставите на мястото, където сте почивали, преди да се приберете отново у дома.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати