За безаварийна почивка: Как да си направим ваканционен талисман

1 от 3 Снимки

1. При пътуване в по-студена страна


Ако сте се отправили към Норвегия, Финландия, Швеция или друга държава с по-хладен климат, след пристигането си там вземете камък. Нарисувайте върху него руна на войната (на войнствения дух). Този знак прилича на стрелка, сочеща нагоре. Сложете камъка под леглото си и го дръжте там до края на престоя си.

Всеки от нас копнее за момента, в който ще си вземе почивни дни и ще може поне за кратко да забрави за работата. Когато наближи датата за нашата ваканция, вече сме уредили почти всичко. Направили сме резервация, стегнали сме багажа си и се занимаваме с последните приготовления за пътуването си.

Ако искате то наистина да премине безаварийно обаче, освен дрехите и обувки можете да вземете със себе си и ваканционен талисман. Той ще ви гарантира, че ще имате по-голям късмет, когато не сте у дома и пътешествието ви ще премине сполучливо.

В галерията ни ще видите няколко талисмана, които бихте могли да приготвите, когато излезете в отпуск. Подсигурете се, че тези късметлийски предмети ще бъдат с вас преди заминаване. Не забравяйте да ги оставите на мястото, където сте почивали, преди да се приберете отново у дома.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати