Те не вярваха в призраци, докато не видяха тази снимка

Те не вярваха в призраци, докато не видяха тази снимка

37-годишната британка Аманда Скарисбрик и нейната половинка Дейв Гослинг гледали с насмешка на историите за призраци, докато не посетили спиритичен сеанс за първи път и не видели снимка от събирането.

Аманда и Дейв решили, че ще се позабавляват, призовавайки духове в хотел Бридж Ин, известен като свърталище на призраци. Те се присъединили към групов сеанс, на който не се случило нищо необичайно.

Домакинята обаче помолила присъстващите да си направят снимка преди сенса и когато видели изображението, гостите останали с отворени уста. На снимката ясно се виждала черна и плътна сянка зад една от дамите.

Предположенията, че това е сянка от завесата няма как да са истина, понеже черното петно е твърде плътно, за да бъде само сянка. Освен това никои не го е забелязал, въпреки че осветлението в стаята е било пуснато и е имало запалени свещи.

Аманда, която е направила снимката, казва, че не е видяла черната фигура, докато е снимала. Затова не вярва, че тя е просто отражение, пише британския Дейли стар.

След спиритичния сеанс двойката британци, които доскоро не вярваха в историите за призраци, съветват хората да отворят умовете си, защото има неща, които не са видими за очите.

Хотел Бридж Ин е популярен с паранормалната си активност, а разследващият паранормални явления 53-годишен Хари Парнънс казва, че те са най-активни през лятото, когато хотелът се пълни с хора.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати