Магия за раздяла със снимка! Какъв е ритуалът и какви са последствията

Магия за раздяла със снимка! Какъв е ритуалът и какви са последствията

Черната магия за раздяла е една от най-опасните практики за намеса в чуждата съдба. Тук може да прочетете как да направите този ритуал, но имайте предвид, че той ще донесе сериозни последствия както за двойката, която разделяте, така и за вашия късмет в живота.

Правите ли магия на някого, трябва да сте наясно, че правите магия и на себе си. И както пожелавате лошото на друг и правите всичко необходимо, за да му навредите, тази негативна енергия ще се върне със същата сила към вас.

Малко хора са наясно какви са последствията от черната магия или пък вярват, че ако отидат при врачка и не изпълнят ритуалът сами, лошото няма да ги застигне, но това не е така. Направите ли нещо, за да навредите и на вас ще ви се навреди.

Така че помислете добре дали искате да се намесвате в чужд живот и да влияете на чужди решения с черна магия. Една от най-популярните и ефективните е черната магия със снимка.

Магия за раздяла със снимка! Какъв е ритуалът и какви са последствията

Казва се, че влюбените дори няма да разберат, че им е направена магия. Ще започнат да спорят по-често, а накрая чувствата им ще охладнеят и ще се разделят.

За да направите тази магия, трябва да вземете снимка, на която те са заедно. Под лицата им трябва да се изпишат пълните им имена. След това снимката се реже по средата и двете половини се изгарят на свещ.

Твърди се, че след този ритуал мъжът и жената ще се разделят. Но трябва да сте подготвени, че и вие ще изпитате ефекта на черната магия, която сте направили или за която сте платили.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
04.06.2019 22:16
Разваляне на черна магия, откриване и изваждане на магия,ритуали за защита,техники за разваляне и предпазване, как се разваля магия,как сами да развалим магия,премахване на родово проклятие,уроки, ритуал за изчистване от магии,силни ритуали за любов и бизнес,връщане на любим човек,киприянова молитва,разваляне на магия чрез восъколеене, защита от черна магия,енергийна защита,ясновидство,религия,мистика,езотерика.Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт https://magia-bg.com/
1
1
Потребител#231728
Разваляне на магия,намиране и изваждане. Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт magia-bg.com
4
0
Потребител#231728
Разваляне на магия,разкриване на магия,ритуал за защита,намиране и изваждане.т
1
0