Тръпки ще ви побият от зловещата дарба на тази жена

2 от 2 Снимки
Ари Кала
Снимка: esoreiter.ru
Ари Кала

Млада жена от Австралия притежава необикновена и зловеща дарба. 24-годишната Ари Кала може да предусети смъртта на човек по неговия аромат. За нещастие обаче, австралийката не може да попречи на събитията, а само да подготви хората за тях.

Ари открила способността си, когато била едва на дванадесет години. Един ден тя и близките ѝ били на гости на неин чичо. Още щом влязла в дома му, тя усетила особен аромат.

Приближавайки се до него, уханието станало още по-натрапчиво. Попитала близките си дали и те усещат миризмата, но те отговорили отрицателно. Скоро родственикът на момичето, който бил много болен, починал.

Когато това се случило за пръв път, Ари не му отдала голямо значение. През годините обаче случката продължила да се повтаря. Усетела ли австралийката някаква странна миризма около някого, скоро той издъхвал.

Тогава тя си дала сметка, че има дарбата да предусеща как животът на хората угасва, а миризмата, която долавя, е тази на смъртта.

За дарбата си Ари не обича да говори. Когато усети, че човек е на път да си отиде от този свят, тя предпочита да не го шокира с новината. По-скоро се опитва да го подготви по деликатен начин за този момент и съветва близките му да са повече време с него.

Способността ѝ е успяла да промени не само живота на семейството ѝ, но и на нея самата. Преди да осъзнае дарбата си, тя била секретарка.

Неотдавна обаче напуснала работата си. Сега развива своите способности и помага на хората. Младата жена смята, че поначало всеки от нас има необикновени сили, но те трябва да се развиват.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати