Казанова предпочитал 15-годишни девственици

Казанова предпочитал 15-годишни девственици

Най-великият любовник на всички времена Джакомо Казанова е роден 2 април 1725 година във Венеция, Италия. По време на раждането, майка му, млада аристократка, умира, а бабата и лелята поемат грижите за пеленачето.

Две седмици след появата му, Казанова получил своето кръщение. Според легендата свещеникът, който извършил службата, възкликнал: "Струва ми се, че днес кръстих най-големия антихрист! ". И до днес обаче няма конкретна и точна информация какво точно е накарало пастора да изрече тези думи. Но два са смущаващите факта: от раждането до кръщенето си, бебето Джакомо не проплакало нито веднъж, а година по-късно свещеникът загинал при загадъчни обстоятелства.

Още от детството си Казанова бил заобиколен постоянно от жени. Леля му и баба му се погрижили той да получи добро образование, научили го на кавалерство и галантност, които по-късно играят са козовете му при съблазняването на жените.

А тях Джакомо започнал да омайва още хлапак. Според една легенда първата му жена била 20-годишна, когато той бил едва 11-годишен. Момичето работило като прислужница в дома на лелята.

Знатните дами, сред които дори и жени на зряла възраст, въздишали по 15-годишния Казанова, на който започнала да се носи славата на изкусен любовник.

Жертвите в леглото на Джакомо били предимно вдовици или стари девици, ненамерили своя половинка в живота. Правел секс навсякъде. Но най-много предпочитал девственици до 15 години. Но и вдовици над 50. Казанова не бил красавец. Строен, мургав и атлетичен. Безброй са сексуалните му завоевания. "Няма жена в света, която да устои на постоянно внимание", била простата му максима.

Казанова се счита за един от пионерите в носенето на презервативи. Според легендите понякога дори слагал по два. Въпреки това обаче през любовния си период Казанова имал и моменти, в които трябвало да се въздържа от секс - най-малко 11 пъти е пипвал венерическа болест, носят легендите. Но бил голяма работарка в леглото и нямал умора. Енергичен и ненаситен. Обичал да се фука с подвизите си. Твърдял, че рекордът му за една нощ с една жена е 14 пъти.

Владеел сексуални техники и толкова много пози, че докарвал до ексказ "закоравелите" в леглото дами. "Сексът е не само плътско удоволствие, но носи и удовлетворение от това да поддържаш стръвта си на съблазнител", обичал да казва италианският любовник.

Казанова активно използвал играта с клитора, докато съвременниците му не влагали този женски орган в употреба. Организирал воайорски практики. Например правел секс във фонтана на една френска буржоазка пред очите на прислугите й. Със споменаваната в мемоарите му Луиза Ла Валиер графът правел любов върху отрупана с лакомства маса.

Казанова предпочитал 15-годишни девственици

През 1749 година той срещнал голяма си любов Хенриет. "Който смята, че една жена не е достатъчна, за да направи мъжа щастлив 24 часа в денонощието, никога не е познавал Хенриет". Тя обаче го напуснала и разбила сърцето му.

Четири години преди Хенриет, Казанова преживява друга трагедия. Тогавашната му дружка умира от инфекция на белите дробове. Джакомо се зарича, че никога няма да се ожени. След като преодолял мъката, дори предупреждавал жените в леглото си, че не трябва да очакват нищо повече, освен насладата от секса.

Когато прехвърлил 40 години, Джакомо отново хлътнал неудържимо по жена. Възлюбената му така го омаяла с красотата и гениталите си, че неудържима ревност никой друг мъж да не се докосва то тях обладала Казанова. Така той престъпил клетвата си и сключил брак с жената. И, о, чудо! След като встъпил в съпружество, великият любовник останал верен на съпругата си.

Като младеж Джакомо Казанова учил в Университета в Падуа, откъдето бил изхвърлен за неприличие. Но въпреки това, на 17 години получава докторат по право. След което започва да посещава и семинарията. И там обаче не се задържа дълго - гонят го заради подозрения в хомосексуални прояви. 21-годишен придобива умения в лечителство и окултизъм и започва да се грижи за здравето на възрастния венециански аристократ Матео Брагадин. В последствие той го осиновява.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 8
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Поля
Поля
06.07.2014 19:30
хаха голяма работа е, но нямаше да се мисли за неустоим ако се беше запознал с мен.
2
0
kaloian
kaloian
21.11.2014 19:13
ха ха да се видим ?
1
0
Данчо, Рени, бате Емо и Илиан
Данчо, Рени, бате Емо и Илиан
29.03.2013 11:06
Страхотен ! Искам да съм Казанова на 21-ви век !
0
0
иван
иван
17.09.2011 15:04
Този е голяма работа.
0
0
мога да му обърна гръб
мога да му обърна гръб
27.02.2016 15:01
Хаха айде бе,не е срещнал мен,че да види как ще го отрежа...мухахаха
0
0