Обувките ти разкриват какво те очаква в любовта

1 от 5 Снимки

1. Синя обувка


Не се надявайте излишно. Човекът, по когото сте хлътнали до уши, има само приятелски чувства към вас.

Гаданията за любов са изключително вълнуващи за женската половина на човечеството. Опитвайки се да разберат дали връзката им ще потръгне, или ще срещнат ли нова любов, момичетата често прибягват до различни ритуали за предсказване на бъдещето като гледане на кафе, хвърляне на карти, гадаене с боб.

И при трите от посочените практики обаче се изискват поне минимални познания, така че ако не разполагате с тях, не можете да ги приложите у дома.

Затова пък има далеч по-елементарни техники за гадаене, които са също толкова ефикасни. Една от тях е гадаенето за любов с обувки.

За да го извършите, трябва да сте си набавили носен от вас обувки в следните цветове: бяло, черно, червено, розово, синьо. Няма значение дали това са сандали, боти или други модели. Важното е на обувките да има преобладаващ цвят от изброените по-горе.

След като сте си осигурили обувки в съотвените багри, застанете в центъра на стаята и ги наредете около вас, като ги разбъркате. След това затворете очи, завъртете се три пъти и без да гледате, хванете една от обувките. Според това кой е преобладаващият цвят в нея, можете да тълкувате романтичното си бъдеще /вижте тълкуванията в галерията/.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати