Ванга направила удивително точни предсказания за живота на Филип Киркоров

Ванга

Вангелия Гущерова, по-известна като Ванга, е сред най-авторитетните и популярни български пророчици. По време на своята лечителка и гадателска практика петричката ясновидка била посещавана от редица големци, а славата и се носела дори в чужбина.

С невероятната си дарба Ванга успяла да предскаже бъдещето на безброй нашенци и чужденци, сред които е и легендарният певец Филип Киркоров. Това се случва, докато той е още съвсем малък. В ранните години Киркоров се оказва на легло заради тежко заболяване. Семейството му е безкрайно притеснено от събитията и търси надежда при Ванга.

Тогава старицата шокира близките му с думите си. Тя предрича, че момчето не просто ще се изцели, а ще стане и много известен човек.

Виждам го на високо място как държи нещо в ръка и го размахва, промълвила тогава петричката ясновидка.

Това обаче не било всичко. Тя споделила още свои усещания за болното момче. Предрекла, че първата жена, която зърне, когато дойде на себе си след заболяването, ще бъде негова.

Когато чули думите на ясновидката, близките на Киркоров били объркани, но скоро те започнали да се сбъдват. Момчето успяло да се съвземе след болестта, а когато отворило очи, видяло по телевизията Алла Пугачова, която тогава ненадейно взела участие в музикален фестивал. Две десетилетия след предсказанието на Ванга Киркоров е музикална легенда и наистина встъпва в брак с Пугачова.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати