Избери си ангелче! Виж какво ще предскаже за бъдещето ти

Избери си ангелче! Виж какво ще предскаже за бъдещето ти

1 от 4 Снимки
Избери си ангелче! Виж какво ще предскаже за бъдещето ти
Снимка: dreamstime.com

Ангел 1


Не сте постоянни в желанията си. Поставяте си цели, но сами не знаете защо се стремите именно към тях. Осмислете добре приоритетите си и се вслушайте в собствения си глас. Време е да живеете според своите мечти, а не за да угодите на другите. Тяхното мнение само ще ви тласне в неправилната посока.

Ангелите са нашите пазители. Те непрестанно ни наблюдават и се грижат да не ни се случи нещо лошо. Дори и да не ги виждаме, има знаци, които предсказват, че тези мистични закрилници се грижат за благото ни.

Известни са много признаци, по които можете да разберете, когато вашият ангел е около вас. Така например, ако видите в небето или на земята пух, това е знак, че вашият специален закрилник е наоколо. Същото се отнася и ако видите бял гълъб или пък започнете да намирате монети навън често.

Други обстоятелства, разкриващи присъствието на ангела ви, са рязка промяна в температурата, поява на странна миризма или шум. Всички те са знак, че някой бди над вас и ви закриля.

С ангели е свързан и днешният ни лесен и забавен тест.

За да разберете какво ще ви се случи в близкото бъдеще, изберете един от четирите образа, които виждате на картинката. След това проверете какви промени предвещава съответното ангелче в галерията ни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати