Зловещо чернооко извънземно почука на вратата му! Историята ще смрази кръвта ви

1 от 4 Снимки
Чернооко дете

На 31-ата годишна конференция на уфолозите, проведена през април тази година в град Юрика Спрингс, щата Арканзас, се събраха стотици независими изследователи. Всички те споделиха своите истории за срещи с неизвестното. Една от най-интересните случаи е този с Майкъл от град Уимберли, щата Тексас. За него разказа един участниците в срещата - Ник Редфърн.

Случката е от преди няколко години, но и днес смразява кръвта. Една вечер, около 23:15 часа, някой почукал на вратата на къщата на Майкъл. Толкова късно мъжът не чакал никого. Приближавайки се внимателно до вратата, погледнал през шпионката. На верандата човекът видял един много слаб тийнейджър, облечен в джинси и черна тениска.

Майкъл отворил леко вратата, която била на верига, и попитал младежа кого търси. Така, с наведена глава, той заговорил. Момчето помолило домакина за храна, както и за малко пари. Всичко изглеждало странно и Майкъл изведнъж почувствал силна тревога. Надявайки се, че става въпрос за тийнейджърска шега, мъжът отказал да изпълни молбата, като я счел за подозрителна в такъв късен момент от деня.

Когато получил отрицателен отговор, младежът вдигнал глава. Майк с ужас забелязал огромните му черни очи. Той също така успял да забележи, че косата на нощния посетител изглежда толкова небрежно и нелепо, че сякаш е перука, а веждите са сякаш нарисувани с химикалка. В следващия миг тийнейджърът се обърнал и си тръгнал, потъвайки в тъмнината.

Майкъл, треперещ от страх, побързал да затвори вратата. Той започнал да търси в интернет подобни истории и по този начин разбрал за феномена на напълно чернооките деца и юноши. Много истории на очевидци приличали на случилото се с него. С времето той е разработил собствена теория за децата с черните очи.

Към нея той е тласнат от косата на неканения гост, подобна на перука, и предполагаемо нарисуваните му вежди. Ако си представим черноокото дете без мигли и вежди, заедно с ниския му ръст, то ще прилича на класически пришълец. Въпреки неясния произход на тези създания, все още няма място за тревога. За момента тези зловещите чернооки деца не са причинявали значителна вреда на човека.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати