Мерилин Монро - преродена в канадска певица

Мерилин Монро - преродена в канадска певица

Секссимволът на американското кино Мерилин Монро се е преродила в канадската певицата Шери Леа Лейърд. 43-годишната дама е солистка в рок-група.

Директорът на Центъра по интегрирано здраве в Малибу, Калифорния, Адриан Финкелщайн, свидетелства за това. Посредством хипноза, той върнал Лейърд в миналия й живот. Сеансите са описани в новата му книга "Мерилин Монро се завръща. Изцеление на душата".

Сеансите на Шери, която и на външен вид има прилика с Мерилин, са записани на видео. В състояние на хипноза, канадката си спомнила любовния си романс с Джон и Робърт Кенеди. А също и една от срещите си с Джон в Белия дом, на която Кенеди й разкривал държавни тайна за Куба и Фидел Кастро.

Мерилин Монро умира на 36-годишна възраст, след като се предозира с наркотици. Нейното съвременно превъплащение, Шели, дала подробен отчет за смъртта й по време на сеансите. А самата Лейърд си спомня, че когато била на 11 години, "изведнъж си спомнила" за своята бенка над устните. В този период от живота си канадката все още не е знаела коя е Мерилин.

"Шели Лейърд не е душевноболна, не е и лъжкиня. По време на хипнозите тя ми отговаряше на стотици въпроса, свързани с живота на Мерилин. Например, тя показа лелята на актрисата по майчина линия на една семейна фотография, която виждаше за пръв път", твърди Финкелщайн.

Също така той установил и прилика между почерците на двете жени.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати