Квадрат между Марс и Нептун създава напрежение до средата на март

Квадрат между Марс и Нептун създава напрежение до средата на март

Марс

От 18 февруари до 18 март Марс в Стрелец и Нептун в Риби образуват напрегната конфигурация, която може да доведе до големи скандали и нервни изблици.

Марс е планетата на действието, а Нептун – на фантазиите, заради което може да се окаже, че голямата част от досегашните ни планове са били илюзии и очакванията ни да се спукат като сапунени мехури.

Сблъсъкът между енергиите на двете планети може да доведе още до пасивност и нееднозначност, а това от своя страна да провокира големи конфликти особени на религиозна почва.

Тъй като и Стрелец, и Риби да знаци, обединени от вярата, през следващите седмици ще сме по-склонни на фанатизъм по въпроси отнасящи се до духовните ни нрави.

В такъв период действията стават ирационални и затова е препоръчително да отложите по-големите си проекти. Вероятността от инциденти поради невнимание също не е никак малка, така че поддържайте бдителността си и не се разсейвайте.

Тъй като Нептун е планета, отговорна за тайните, до 18 март е възможно по-често да се сблъскваме с интриги и афери, които целят да забавят първоначалните ни планове. Споделяйте само пред доверени хора и не се хвалете с успехите си, защото бързо ще привлечете недоброжелатели.

Нептун

През следващите седмици може да се сблъскате и с неприятни последствия, които са резултат от старите ви прегрешения. Сега е подходящ момент да изкупите вината си.

Квадратът между Марс и Нептун може и да извади наяве много задкулисни игри. Мошеничествата, предателствата и прелюбодеянията ще лъснат като бял ден.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати