Призрак на момиче обитава канадски парк?

Призрак на момиче обитава канадски парк?
Снимка: aranormalglobe

Трогателна снимка, направена в канадски парк, предизвика бурни дискусии сред търсачите на призрачни истории. На фотографията позират млада майка и нейната невръстна дъщеричка, но изглежда, че те не са единствените попаднали в кадъра, или поне така смятат някои ловци на духове.

Мистериозното изображение е направено в популярен парк в Келоуна и пресъздава нежната прегръдка на майка и нейната рожба. На пръв поглед изглежда съвсем обикновена, но при по-детайлно вглеждане на заден план, сред дърветата, се вижда неясен женски образ на мистериозна дама, облечена в белезникава роба и кърпа на главата.

Облеклото на тайнствената жена обаче не е най-интересното. По-любопитно е, че тя прибрала ръце до гърдите си и сякаш е заела молитвена поза.

Присъствието на странния образ се оказа сериозна загадка и предизвика яростни дискусии. Според някои потребители фотографията е запечатала статуя, издигаща се малко по-далеч от майката и детето.

Хора, които познават парка обаче, отричат там да има подобна фигура. Други пък са на мнение, че образът се е получил заради игра на светлина и няма нищо призрачно в него. Немалко хора обаче не приемат тези обяснения на мистерията и смятат, че на фотографията наистина се вижда привидение.

Според една градска легенда от доста време в градината броди призракът на девойка, която преди много време е намерила смъртта си в близко езеро.

Момичето принадлежало към знатен род, който притежавал парка. Един ден то излязло да си играе и се удавило. След това много хора твърдели, че са виждали как духът му витае наоколо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати