Невероятно! Духът на покоен баща спаси живота на дъщеря си

1 от 3 Снимки
Невероятно! Духът на покоен баща спаси живота на дъщеря си
Снимка: youtube

Необяснимо явление успя да запечата камера за наблюдение на пътния трафик. Устройството е заснело как мистериозна мъжка фигура се появява внезапно насред натоварено шосе и успява да предотврати сериозен пътен инцидент.

От зловещите кадри се вижда момиче, което се готви да пресече шосе, докато по него преминава автомобили. В началото няма нищо интересно в тази ситуация, но внезапно нещата се променят. Когато към пресичащата девойка се доближава една от колите и животът на момичето е застрашен, от нищото се появява мъж, който го сграбчва и за секунда го пренася на безопасно място.

След това въпросният господин сякаш се размива в пространството и никой повече не го вижда. Когато момичето е отнесено в другата част на шосето, шофьорът, който за малко не го е блъснал, спира и отива при него. Всички се чудят какво се е случило и никой няма логично обяснение на станалото.

Все пак девойката предполага, че мистериозният ѝ спасител е бил материализираният дух на нейния покоен баща. По думите ѝ той е починал наскоро и вероятно бди над нея и я закриля като ангел хранител.

И макар хората, които не вярват в привидения и паранормални явления, да гледат скептично на подобни теории, не такова е отношението на медиумите и сензитивите. Според тях, когато близките ни починат, продължават да са около нас и да ни помагат по един или друг начин, защото много ни обичат.

Понякога можем да доловим присъствието им им съвсем бегло, а понякога има и физически доказателства за него. Например можем да чуем странен шум на стъпки в празно помещение или пък на скърцащи пружини на легло. Друг път за присъствието на призрак в стаята подсказва рязката промяна на температурата и появата на хладен полъх, обясняват специалистите по окултни практики.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати