sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Видения предсказват катастрофи

Видения предсказват катастрофи

Бедствия

Паранормалните способности на някои хора могат да спасят десетки, а и хиляди човешки животи, застрашени от природни или други смъртоносни бедствия.

Съществуват хора, които от виденията си или сънищата си, разбират за бъдещи катастрофи. В Ню Йорк и Лондон дори има създанени специални центрове, в които да се събират подобен род съобщения, които да предупреждават обществото за наближаващи гибелни събития и по този начин да се намали броя на жертвите в тях.

Ето няколко случая, в които сънища и видения са предсказвали за наближаващи трагедии.

Един от тях е свързан с прословутия Титаник. 16 души, сред които и спасили се от удавяне пътници, видяли сблъсъка с айсберга в съня си. Преди самото отпътуване един от пътниците дори нарисувал катастрофата.

През миналия век в Калифорния живял човек, на име Йонит. Морски капитан по професия. Той сънувал, че хора умират сред снеговете в планината от студ и глад. Сънят се повторил на следващата нощ, но бил още по-отчетлив. Йонит видял ясно лицата на хората, скалите и дерето. Пред свой познат, опитен ловец, капитанът споделил съня си. Ловецът разпознал мястото - дерето Кърсън Вали.

Двамата организирали спасителен отряд и въоръжени с храна и одеяла поели към мястото. Открили десетки хора, блокирани от лавина, някои от които починали от студ и измръзване. Живите били спасени.

Ева Халстрьом е шведска психоложка. Една нощ тя сънувала, че заедно със съпруга си лети над Стокхолм. На един от площадите видяла, че син трамвай с №4 се е блъснал в зелен вагон на влак.

Приятелите, които чули съня й, го приели скептично - в Стокхолм никога не се движели зелени влакове. Но след година на площат Кунстрегарден наистина станала катастрофа. Син трамвай с номер 4 се блъснал в последния вагон на влак. Няколко месеца преди това вагоните били пребоядисани в зелено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати