Призрак на жена обитава британски пъб

Призрак на жена обитава британски пъб
Снимка: mercury

Повечето хора смятат, че духовете обитават разпадащи се сгради или старинни замъци, но се оказва, че те бродят дори в работещи магазини и заведения. Това доказват и разказите на 33-годишен мъж от Ливърпул, който смята че е усетил призрак в пъб, намиращ се в град Олтринчам.

Шон Рейнолдс е сред онези ентусиасти, които не просто вярват в съществуване на духове, но и държат да се срещат с такива. Затова и той често посещава места, имащи призрачна слава. Сред тях е пъбът Old Market Tavern, имащ двувековна история.

Когато една нощ се усамотил в заведението, той станал свидетел на страховити явления, които дори заснел с камерата си. Щом паднал мрак, в едно от помещенията започнали да се чуват стъпки, последвани от писъци на жена. По едно време дори сякаш някой чукал по вратата.

Шон е убеден, че причината за звуците е блуждаещ наоколо призрак, тъй като в този момент е бил сам там. Освен това е чувал и от други хора истории, напомнящи на неговата.

Британецът предполага и на кого принадлежи призракът, с когото се е сблъскал. Според него духът е на местна дама, която преди много години е осъдена несправедливо за убийство. Градски легенди разказват, че след смъртта ѝ започнали да се случват необясними неща, тъй като духът ѝ не можел да намери покой.

Интересно е, че това не е първият случай на призрак, живеещ в английска кръчма. Преди време охранителна камера беше заснела светеща фигура, която нощем се разхожда между масите на заведение. Подобен случай имаше и по-рано. Тогава охранителите на пъба заявиха, че са попадали на привидението, но не са успели да го заснемат, защото то не позволявало.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати