Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Фън-Шуй»Следвай тези 8 стъпки, за да подобриш енергията в дома си с Фън Шуй

Следвай тези 8 стъпки, за да подобриш енергията в дома си с Фън Шуй

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 8 Снимки

2. Представете си как негативната енергия се събира на топка


Нека всички застояли остатъци по ълите излизат на светло. Само така ще може да ги изгоните навън. След това си представете как напуска дома ви;

Фън Шуй помага да се елиминирате негативната енергия в дома, като я преобразувате в позитивна. Приложите ли практиката, завинаги ще забравите за лошото настроение.

Застоят в дома не е добър за никого. Вакуумирана между четири стени негативната енергия не ни позволява да се фокусираме върху важните неща и развитието на ума и душевността. Така ставаме заложници на материалните подбуди.

Всеки човек има правото да живее в една жива, позитивна и мирна енергия. Тук на помощ идва Фън Шуй. За да изчистите дома си от негативното и да преобразувате енергията в нещо положително за вас и семейството ви, трябва да следвате няколко основни стъпки.

В практиките на Фън Шуй има много методи за преобразуване на енергия. Всички те са производни на настоящата, която ще ви помогне да поддържате постоянно щастлива и ясна енергия в дома. Възползвайте се от метода всеки пък, когато се почувствате напрегнати, отрицателни, объркани или по друг начин в лошо настроение.

Повишите ли енергията в дома, повдигате и духа си. Може да я прилагате както всеки ден, така и веднъж седмично - изобщо всеки път, когато почувствате, че ви е нужна.

В галерията горе вижте кои са практиките за премахване на отрицателната енергия от вашето жилище.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати