Вълшебни предмети, които трябва да има във всеки дом

Вълшебни предмети, които трябва да има във всеки дом

1 от 7 Снимки

1. Огледало на стойка


Нужно ви е огледало от този тип, по възможност в малък размер. Оглеждайки се в него, вие ще се чувствате по-красиви и в действителност ще действате като магнит за противоположния пол. Освен това този предмет ще ви помогне да намирате успешни идеи за вашата работа.

Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то навярно вече сте чели, че е добре в дома ви да има по-малко предмети, тъй като те, не само събират прах, но и са носители на специфична енергия, която понякога може да не ви действа особено положително.

Сред вещите, които не бива да допускате в дома си, са малките фигурки на орли или щъркели, които биха могли да привлекат лоша поличба на обитателите на дома. Същото се отнася и за рогата на животни, плакатите с риби, фигурките на слон с провесен хобот.

Несполуки може да ви донесе също така съхраняването на подаръци, които не ви допадат, или стари обувки. Неблагоприятно е въздействието, което имат и счупените или повредени вещи. Ето защо, ако имате някои от тези предмет в жилището си, е желателно да се отървете от тях.

Същевременно обаче според екстрасенсите има магически предмети, които зареждат дома с положителна енергия, правят живота ни по-лек и успешен и ни даряват с красота и харизма. Вижте някои от тях в галерията по-горе.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати