Анонимните имат доказателства, че НАСА контактува с извънземни

Анонимните

В последното си видео хакерската група Анонимните твърди, че НАСА е открила извънземен живот и дори вече са влезли в контакт с инопланетяните. Все още обаче от Космическата агенция не са готови да оповестят откритието си.

Според Анонимните съвсем скоро човечеството ще се срещне с извънземен разум, а за твърденията си групата се позовава на свидетелства от астрономи и изследователи към Американската агенция за космически изследвания.

Във видеото Анонимните твърдят още, че имат достъп да разговор с представителя на НАСА – Томас Зурбукен, който разкрива, че цивилизацията ни е на прага първия контакт с извънземен разум.

Галактика

Миналата седмица от НАСА обявиха, че са открили нови 219 планети, 10 от които са скалисти като Земята. Те не се намирали твърде близо до тяхната звезда, което предполага, че температурите поддържат идеални условия за живот.

Самият Зурбукен обаче отрича да е откриван извънземен живот във Вселената. Чрез социалната мрежа Туитър той казва, че какви ли не сайтове и организации ежедневно публикуват новини за откриване на извънземни.

НАСА

От НАСА също вярват, че не сме сами, но технологиите ни не са с достатъчен обхват, за да изследват цялата галактика.

Нотката на съмнение обаче остава, защото, въпреки че такива новини са всекидневни, от космическата агенция решиха да опровергаят точно видеото на Анонимните.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати