Универсални ритуали за сбъдване на желания и успехи

1 от 5 Снимки

1. Ритуал с въже или конец


Сдобийте се с парче здраво бяло въже или конец. Хванете го с двете си ръце от двата края и дърпайте с всички сили в различни посоки. През цялото време трябва да си представяте, че желанието ви навлиза в него. След това трябва да омотаете въженцето около свещ, която ще запалите. Оставете я да изгори до края, а след това съберете изгорелите остатъци и ги увийте в нещо подходящо. Полученото е талисманът ви, който трябва да пазите, докато желанието не се изпълни.

Има и друг вариант. Не изгаряйте въжето, а го носете винаги със себе си. От време на време си говорете с него и го дърпайте, както в началото. Това ще възобновява силата му всеки път и ще добави устременост по пътя към постигането на желанията си. Когато мечтата стане реалност, срежете въженцето по средата. Така пускате на свобода натрупаната в него енергия, която до този момент ви е помагала.

Ритуалите, известни ни благодарение на врачки и гадателки от близкото минало, са повече от мощни. С тяхна помощ можем сами да си помогнем в стремежа към успех. Те идват на помощ и при сбъдването на най-съкровените ни желания.

Известният плосък камък с отвор е познато още като Птичи Бог. Той е талисман за щастие, поверието е, че изпълнява и желания. Носи се в портфейла или на каишка на шията. Тайната на талисмана обаче остава скрита.

За да се активира, трябва да погледнете през дупката на камъка и да визуализирате в нея желаните от вас събития. След това до положете в юмрука си и го затоплете. Силата, с която го стискате и топлите, ще бъде използвана за въплъщаването на вашите мечти в реалността.

В галерията горе сме събрали още от най-мощните ритуала за сбъдване на желания. Ето какво трябва да направите и вие.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати