Меркурий влиза във Водолей! Вижте къде ще се разгърне потенциалът ви

Меркурий

Планетата на комуникацията, мисълта и общуването – Меркурий, от 31 януари ще се движи във Водолей. Това движение ще ви даде възможности за прогрес в определени сфери.

Движейки се във Водолей, планета ще направи общуването по-ексцентрично и оригинално. Сега е моментът за хората от научната сфера да стартират проектите си, тъй като могат да разчитат на нетрадиционните си идеи.

Мисълта ни през периода на Меркурий във Водолей може да ни насочва към бягане от рутината и предприемане на нещо различно. Вероятно е да създадем повече нови контакти и приятелства през следващите седмици.

По-често ще се противим срещу ограниченията и ще имаме силно желание за развитие. Може да разчитате на подкрепата от приятели или хора, които споделят вашите интереси, за да осъществите част от мечтите си.

Ето защо не бива да пазите намеренията си в тайна, а смело да ги дискутирате с хората около себе си. Обмяната на информация и идеи ще ви води в правилната посока.

Водолей

Възползвайте се от факта, че по-лесно от обикновено ще виждате различната перспектива на въпросите, по които работите, за да предвижите напред плановете си.

Интелектуалните дебати също ще са стимулирани, като разчитайки на интелекта и знанията си, ще може да блеснете пред всякаква публика. По-отворени ще сме към новите идеи, а остроумието ще печели големи симпатии.

Спорове са възможни, само ако се изправим срещу традиционни схващания. По-рядко ще се опираме на стария опит и дори ще отричаме всякакви концепции от миналото. Това ще създава проблеми с дисциплината и отговорността, но ще ни прави много по-гъвкави.

През следващите седмици бъдещето силно ще ни вълнува и може да ни хрумнат брилянтни идеи, с които да променим това, което не ни харесва в настоящето.

За да разберете в коя сфера може да разчитате на оригиналните си идеи, ще ви смятат за ексцентрик при общуването и ще създадете нови приятелства, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Водолей.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати