Дух реши да се снима заедно с туристи в Англия. Вижте го

Дух реши да се снима заедно с туристи в Англия. Вижте го
Снимка: Paranormal-news

Призрак на жена се появи на снимка от разходката на туристическа група в Англия. Изображението е направено в изоставена сграда в Ливърпул, където според градските легенди отдавна витаят призраци и всевъзможни мистични създания.

Става дума за приют, намиращ се в Нюзхам парк. Докато го разглеждали, посетителите не забелязали нищо странно. Малко по-късно обаче, когато един от тях решил да разгледа снимка, направена от екскурзовода, останал втрещен.

Сред всички хора, с които обикалял забележителността, имало и лице, което не присъствало на мястото във въпросния ден. Това е жена с черна коса и бледо безплътно лице /виж галерията/, която силно се отличава от останалите хора.

Човекът, у когото се намира ексклузивното изображение, смята, че лицето на снимката няма как да е случаен посетител, който се е присъединил в групата в последния момент.

Той е категоричен, че по време на обиколката е нямало други туристи около забележителността и на снимката би трябвало да са само определени хора.

Мъжът също така категорично отрича да е използвал програми за обработване на изображението и да е добавял допълнително мистериозния образ.

Екскурзоводът, който е придружавал групата, още твърди, че не знае нищо за странната дама. Той не може да си обясни как е попаднала в кадъра и допуска, че дух от приюта също е решил да се снима с живите хора.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати