Ето какво да направим при бедствие или катаклизъм

1 от 9 Снимки
1. Комплект за първа помощ
Ако паркирате колата си близо до дома, това означава, че имате комплект за първа помощ под ръка. Ако автомобилът ви е далеч или нямате, хубаво е да държите един такъв комплект и вкъщи;

Всеки ден в различни части на света природата ни показва, че въпреки всичко не трябва да я подценяваме. Земетресения, урагани, суша, изригване на вулкани и какво ли още не ни връхлита. Дори без да отчитаме промените в климата, идващи с глобалното затопляне, катаклизми винаги са ставали и тепърва ще стават.

Пресни примери за сериозни катаклизми могат да бъдат земетресенията в Италия и Нова Зеландия. През последните няколко години дори и България бе сполетяна от няколко сериозни бедствия, като се започне от наводнението във Варна, след това потопена Мизия, земетресението в Перник и ураганите, направили куп бели в северната част на страната.

Идеята е ние да сме подготвени за тях и да можем да реагираме адекватно. Точно и по тази причина ето какво трябва да правим пред лицето на бедствие. Разгледайте галерията горе и се осведомете, защото в повече от важно.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари