Призрак на починала майка се явил в сиропиталище

Призрак на починала майка се явил в сиропиталище

Свикнали сме да вярваме, че призраците ни се явяват като безплътни човешки фигури, но всъщност невинаги е така. Понякога те могат да напомнят за себе си чрез студен полъх или пък движещо се кълбо от светлина. Доказателство за това е една история от далечната 1878 година, разказана от свещеник на име Чарлз. По това време той работел в сиропиталище и се грижел за деца, останали без родители.

Чудото, за което мъжът разказва, станало в малките часове на нощта. Докато спял в една от стаите на приюта, той се събудил, без каквато и да е видима причина.

Още щом отворил очи, веднага му направила впечатление светлина, идваща от помещението, където спели и малчуганите. Всичко изглеждало привидно спокойно и тихо, но можете да си представите изненадата на мъжа, когато над едно от креватчетата видял красиво сияние, напомнящо облак.

Първоначално Чарлз решил, че сънува, но след още няколко минути вече бил напълно убеден, че това е реалност. Понечил да се приближи, но сякаш получил послание в ума си. Някаква необяснима сила му казала, да не се тревожи, защото тази светлина няма да навреди на никого, пише paranormal-news.ru.

Тогава той се върнал обратно в леглото си и заспал. А на другия ден се събудил и започнал да приготвя малчуганите за закуска. Докато обличал детето, над чието креватче видял светлината, отново го изпитал странно усещане. Още по-голямо изумление го обзело, когато мъничето само му казало, че е било посетено от майка си тази нощ.

Свещеникът се опитал да смени темата и повече не коментирал с малчугана тази случка. Въпреки това мистериозното преживяване се запечатало в главата му и след време той решил да го сподели в статия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати