Гъбар разказа за срещата си с Йети

Йети

За свое страховито преживяване разказа мъж от Челябинска област, Русия. По думите му той е имал възможността да се срещне с мистериозно горско същество, чието описание съвпада с това на мистичното човекоподобно създание Йети, познато още и като Голяма стъпка.

Мъжът се натъкнал на причудливия горски обитател, когато се отправил ъкм затънтена гориста местност, за да търси гъби. Първоначално разходката му в гората протичала съвсем нормално, но в един момент внезапно пред него се появило огромно космато създание, съчетаващо в себе си животински и човешки черти. Двамата така и не влезли в контакт, защото след като се видели, много бързо всеки побегнал в различна посока.

Стоеше сред дърветата и ме гледаше с червените си очи, разказва очевидецът Даниел пред руска телевизия и дори посочва точното място, където се е осъществила срещата му с легендарното създание.

Оказва се, че той не е единственият жител на Челябинска област, който смята, че в района живее Йети. На същото мнение са и много други руснаци, които смятат, че в района се случват често странни и необясними явления.

Те уверяват, че поне веднъж им се е случвало, докато се разхождат сами в гората, да попадат на създание с човешки силует, покрито с дебела космена покривка и тромава походка.

Някои го сравняват с маймуна, а други - с мечка, а трети се опасяват, че може да е човек, страдащ от рядко заболяване, който се крие от цивилизацията.

За момента присъствието на съществото не е официално потвърдено. И въпреки че десетки хора от САЩ, Русия, Китай, Индия и много други страни съобщават, че са успели да зърнат съществото, няма достатъчно факти, доказващи истинността на думите им.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати