Знаците, които подсказват, че нашият ангел хранител е наблизо

Знаците, които подсказват, че нашият ангел хранител е наблизо

Ангелите, които се грижат за нас, много често оставят следи след себе си. Не всеки обаче е в състояние да ги разчете, тъй като малцина са наясно с природата на тези божествени същества. Запознати с начина, по който действат те обаче, разкриват признаците, по които можем да узнаем за присъствието им около нас. Ето и за кои ангелски знаци трябва да се оглеждаме в ежедневието си:

Рязка промяна в температурата

Ако сте навън в хладен ден и ненадейно усетите странно затопляне, знайте, че вашият ангел хранител се намира някъде наоколо. Присъствието му може не само да ви стопли, но и да ви накара да изпитате безпричинно чувство на радост.

Необикновена миризма

Поне веднъж трябва да сте усещали приятно мистериозно ухание около себе си, чийто източник така и не сте си обяснили. Много вероятно е вашият духовен пазител да е главният виновник за нея. Ангелите обичат да привличат вниманието на хората, които покровителстват с необикновени миризми.

Знаците, които подсказват, че нашият ангел хранител е наблизо

Перушинки

Ако се намирате в градска среда или около вас няма пернати животни, но въпреки това очите ви се спрат на бяло перце, това определено е ангелски знак. Чрез него вашият закрилник иска да ви каже, че бди над вас и ви подкрепя, каквито и трудности да се появят в живота ви.

Странна светлина

Ако се намирате в тъмна стая и внезапно се появи някаква светлинка или пък сянка, не се тревожете. Твърде вероятно е точно в този момент вашият ангел пазител да е около вас и да се опитва да ви даде някакъв знак. Не е изключено да се е появил и защото вие сами сте го призовали.

Необясними гласове

Ако дочуете тихо гласче, докато около вас няма никой, не бива да се плашите или да си мислите, че полудявате. Тези думи всъщност са на вашия пазител, който иска да ви даде някаква насока. Понякога е възможно дори да не чуете глас, а просто в съзнанието ви неочаквано да се появи определена мисъл, която вашият ангел ви изпраща, за да ви помогне.

Знаците, които подсказват, че нашият ангел хранител е наблизо

Дъга

Случвало ли ви се е да видите дъга дори в момент, в който това е най-малко възможно? Ако е така, то бъдете сигурни, че това е някаква ангелска намеса. Божествените пратеници си служат с цветовете, когато искат да пратят на хората определени знаци.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати