Статуя на Дева Мария в Боливия пророни кървави сълзи

Плачеща статуя

Истинско чудо се случи в черква в Амазонския национален парк Манурипи в Боливия. Статуя на Дева Мария започна да рони кървави сълзи, а богомолците в църквата приеха това като знамение.

Според местната енория червена субстанция започнала да се стича както от очите на статуята, така и от ръцете ѝ, като течността напомняла поразително на човешка кръв. За да се установи дали в действителност това е така, били събрани проби от течността, пише Дейли мирър.

Чудото станало още преди около седмица, а един от намиращите се в храма по това време успял да заснеме как от статуята блика червена сълза. Сега боливийските богомолци с нетърпение очакват да разберат какво ще покажат взетите проби.

Припомняме, че случай с плачеща статуя на Дева Мария развълнува християнския свят и преди десетилетие. Тогава фигура на Богородица беше видяна да плаче с кървави сълзи в италианското селище Пантано. Друг такъв случай там е имало и през 1995 година.

Тогава на множество изследвания били подложени както стичащата се субстанция, която се оказала истинска кръв, така и самата малка статуя. Но въпреки усилията на учените никой не могъл да даде разумно обяснение на случващото се, затова и то било прието като чудо.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати