Астрологичната прогноза за всяка зодия до 15 май

Седмичен хороскоп

През тази седмица ще можем да се справим с по-големите си проблеми, защото на помощ ни идва Венера, която от позицията си в Телец създава няколко положителни аспекти. Юпитер пък излиза от фазата си на ретроградност и от 9 май ще се движи в правилен ход в зодия Дева.

Овен – Заразявате околните с ведрото си настроение

Въпреки че на работа ще сте затрупани от задължения, позицията на Юпитер напред ще ви носи ведро настроение, с което по-лесно ще се справяте със задачите си. Плановете ви, свързани с обучение или проучване, ще приключат успешно през тази седмица, ако се постараете да си сътрудничите с другите и използвате информацията, която ви дават. Интервютата за тези, които си търсят работа, също ще са сполучливи, защото тази седмица ще правите силно и приятно впечатление.

Телец

Телец – Пътувайте и не отказвайте поканите за гости

Все още ще се появяват пречки и няма да успеете да осъществите част от плановете си през тази седмица. Но това няма да се отрази на положителното ви мислене и трудностите, дори ще ви амбицират още повече. Не отказвайте поканите за срещи с приятели и роднини, защото те ви зареждат и ще ви разсейват от проблемите на работа. Пътуванията също ще ви създават красиви спомени и по тази причина не се отказвайте и от тях. Един от талантите ви ще заблести в пълна степен през тази седмица ще предизвика голямото възхищение на околните.

Близнаци – Не се занимавайте с маловажни дела

През тази седмица насочете вниманието си само към практически осъществимите си идеи и не се поддавайте на фантазиите си, защото може да допуснете големи грешки. За да си спестите проблемите, още от първия ден на работа отсявайте важното от незначителното и се заемайте само с неотложни дела. Използвайте силната си интуиция в средата на седмица, понеже с нейна помощ ще преминете по-лесно през трудностите. Ще успявате да мотивирате и ръководите другите, но за тази цел трябва да докажете, че заслужавате доверие.

Рак – Приятелите ще недоволстват, че работите твърде много

В седмицата до 15 май ще имате проблеми с приятелите, защото ще недоволстват, че отдавна не сте се виждали, а вие ще бъдете прекалено заети с работа, за да им обърнете достатъчно внимание. Дребните спречквания с близките ви обаче не са повод да изоставите задълженията си. От понеделник до петък работете съвестно и отговорно, защото в противен случай ще имате сериозни неприятности с началниците. С чувство за хумор ще успеете да изгладите отношенията с приятелите в първите дни, когато имате повече свободно време.

Лъв – Пътуванията ще ви носят успехи

Зодия Дева

Големите ви планове за успех няма да се осъществят точно през тази седмица, но поне ще изясните целите си. Финансовите въпроси ще са от ключово значение за вас през тази седмица. Имате възможност да увеличите доходите си, ако поемете повече предизвикателства на работа. Информацията и пътуванията също ще ви носят успехи с напредването в кариерата. Ще създавате успешни партньорства и ще се представяте добре на интервюта, но за сега избягвайте да сключвате писмени споразумения и не подписвайте никакви договори.

Дева – Концентрирайте се върху работата

Излизането на Юпитер от фазата на ретроградност ще донесе големи облаги в професионалната сфера. Може и да се трудите повече от обикновено, но ще се радвате и на по-голяма финансова сигурност. През следващите няколко дни се съсредоточете върху проектите си. Отложете забавленията за уикенда, а до петък работете, ако се налага и извънредно, за да завършите навреме задачите си. Слушайте вътрешния си глас, когато сте пред дилема, за да вземете правилното решение.

Везни – Създавайте нови контакти

Анализирайки ситуациите, пред които ще се изправите тази седмица, ще откриете лесно решение от проблемите, вместо да избухвате за всяка пречка по пътя си. Партньорствата ще са важни и единствено ако съгласувайте работата си с тази на другите, ще успявате да печелите дивиденти. Бъдете по-социални и опитайте да създавате нови контакти, независимо дали ще са лице в лице или чрез социални мрежи, защото в бъдеще ще са ви полезни. В края на седмицата ще се отворят възможности за запознанство с нови хора.

Скорпион – Нови хора ще влязат в живота ви

Тази седмица ще срещнете много нови хора, с част от които ще станете близки приятели. Новите хора в живота ви ще ви помогнат да обогатите гледната си точка и ще ви дават полезни идеи, когото се изправите пред сериозни трудности. На работа тази седмица ще бъдете претоварени, защото голяма част от проектите ви изостават и се налага да се мобилизирате, за да избегнете проблемите. Удовлетворение ще има само за хората, които се занимават с писане, редактиране или издателска дейност.

Стрелец – Околните ще ви помагат с трудностите

И тази седмица няма да липсват предизвикателства пред вас, но вие ще сте по-уверени и това много ще помогне, за да решите проблемите си бързо. Положителните проблеми за сега ще са малки, но ще ви дават надежда, че ситуацията се подобрява. През първите дни на работната седмица предстои сериозна работа, но може да разчитате на колегите си, ако задачите станат твърде много. Въпреки че няма да виждате реален прогрес, с малки стъпки тази седмица ще вървите към него.

Юпитер

Козирог – Ще обсъждате пътувания в чужбина

Плановете ви за пътуване зад граница отново ще станата актуални през тази седмица. Обсъдете с близките идеите си, но за сега не плащайте и не резервирайте нищо, за да не се окаже, че сте се подвеждали. Ще се наложи да бъдете по-отговорни на работа, защото с всяко разсейване може да допуснете сериозни грешки. Веселбата се очертава за уикенда, когато ще имате достатъчно време, за да се забавлявате с близките и приятелите.

Водолей – Ще откриете нови източници на доходи

Тази седмица ви предоставя шанс да си осигурите по-голяма финансова стабилност, като не нарушавате баланса между личния и професионалния си живот. Възползвайте се от всяка възможност, където може да приложите уменията си и да спечелите повече пари. Залагайте на знанията и талантите си, с които лесно и бързо може да привличате вниманието на правилните хора. Нужно е също да бъдете по-активни в търсенето на нови източници на доходи.

Риби – Имате шанс да смените работата си с по-добра

Новата седмица ще ви донесе добри новини, благодарение на които ще откриете начин да се справите с финансовите си затруднения от последните седмици. Имате шанс да смените работата си с по-добре платена, стига да заложите на знанията си. Лесно ще се вдъхновявате през тази седмица за нови проекти, но не влагайте цялата си енергия в нереалистични идеи, за да не съжалявате по-късно.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати