Енергизирайте парфюм, за да привлечете любимия

Парфюм

Със специален ритуал за зареждане на парфюм с любовна енергия можете да накарате всеки мъж да полудее по вас. Усамотете се в една стая и поставете на масата парфюм или тоалетна вода. Ароматът трябва да ви е любим.

Галете бутилката, все едно че е малко котенце или кученце, което много обичате. Като резултат от това галене ще усетите как енергията започва да се проявява като леко боцкане по вашите пръсти и по дланите ви.

Кажете твърдо и уверено: „Любовта винаги е с мен! ” Това е достатъчно. Когато се пръскате със заредения с любовна енергия парфюм, любовните флуиди ще се разпръскват около вас.

Отсега се пригответе и за специалния любовен ритуал, който се прави само два дни в годината – на 13 или на 14 февруари. Необходими са ви една червена или розова свещ, розово масло, рози без стъбла, сапун с розов аромат и червено вино.

Енергизирайте парфюм, за да привлечете любимия

Съблечете се и полейте тялото си от главата до петите със затоплено червено вино, като си представите, че заедно с виното се отмива всичко лошо и негативно. Кажете: „Както виното се стича по мен, така и от живота ми да изчезне....” и продължете фразата по ваш избор.

Напълнете ваната с вода, запалете свещта пред огледало, добавете розовото масло във ваната и влезте в нея. Докато сте във ваната, си представете каква искате да бъдете – например ако искате да сте слаба, представете си каква ще сте, след като отслабнете. Затворете очи.

Излезте от ваната и се измийте под душа с помощта на сапуна с розов аромат. След това докоснете очите си и кажете: „Отсега нататък в очите ми винаги ще гори огънят на любовта”.

Излезте от банята, разкъсайте розите, поръсете с листенцата им спалнята и леглото си и заспивайте. На другия ден вече ще сте най-желана – или поне така ще се чувствате, дори да не се събудите близо до мъж.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Tsveta
Tsveta
17.03.2013 00:59
ПРОСТОТИИ
0
0
super_girl
super_girl
19.12.2012 17:01
а дано.......:D:D:D:D:D ма на да ли
1
0