sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вампири»Неизползваните вещи са енергийни вампири

Неизползваните вещи са енергийни вампири

Неизползваните вещи са енергийни вампири

Ако нищо щастливо не ви се е случило в последно време, то незабавно организирайте чистка на дома си. Дори и да ви звучи налудничаво, според източната философия, за да предизвикате нещо ново в бъдещето си, трябва да се освободите от старото, да направите място за това, което ще се случи след време.

На Изток смятат, че вещите в дома ви, които не се използват в ежедневието, се превръщат в енергийни вампири. Чували сте или сте чели както правят те, нали? ! И не се чудете защо не ви напускат болестите, отслабнал е имунитетът ви или като цяло не ви върви.

Неизползваните вещи са енергийни вампири

Много погрешно и противопоказно е нежеланието периодически да правим чистка на дома си, чрез която да се освободим от излишните вещи, които пречат на здравето и състоянието на човека.

Не е добре да държите в дома си вещи, за които имате неприятни спомени. А само такива, които предизвикват у вас положителни емоции. Да вземем наприме снимките. Изхвърлете тези, на които има неприятни за вас хора или такива, на които половината ви глава е отрязана. Тъжни ли сте на кадрите – също. От снимките трябва да струи енергия. Колкото сте по-жизнерадостни сте на снимките, толкова и енергията в дома ще е по-добра.

Има и друго нещо – колкото поддържате по-чист дома си, толкова мислите ви ще са по-чисти. Ароматните свещи и огънят от тях пък имат способността да разрушават болестите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 5
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Биби
Биби
02.08.2013 11:55
Подкрепям мнението на Роси :)
0
0
Роси
Роси
24.04.2013 18:31
Вярно е,защото вещите които ни пречат - изнервят,а оттам идват и болестите.Първо не можем да намерим дрехите които използваме,за да ни бъдат под ръка и започваме да нервничим,затова трябва да се освободим от ненужните.Мебелите ни са също в излишък в повечето случаи.Колко е просторно когато се освободим от някой излишен фотьойл-например,в който се спъваме често и т.н.
0
1
Лина
Лина
20.07.2012 15:11
Има нещо вярно в това, но не мисля, че вещите са отговорни за болестите и лошото ни настроение. Ние сами решаваме, дали да сме щастливи и ако се пазим няма постоянно да сме болни.
2
0