Сувенирите с тигри пазят дома от зли духове

Сувенирите с тигри пазят дома от зли духове

След по-малко от месец, на 14 февруари, ще започне годината на белия или метален Тигър. Ето защо трябва да заложим на сувенири и амулети с формата на тигър.

Тигърът е смело и безстрашно животно. То е истински боец, борец със злите духове, призван да предпазва вашите покои, семейството ви и мястото, около което се намира.

Препоръчително е да поставяте сувенирите с тигри на запад. Смята се, че когато тигърът гледа в тази посока, неговата сила за защита на дома ще е с най-голяма сила.

Сувенирите с формата на тигри също се ви донесат дълголетие. Според китайската легенда тигърът носи на дома дългосрочен просперитет и жизненост.

През 2010 сувенирите с образа на тигъра са предназначени да спасят къщата от всички мъки и нещастия: да я предпазват от крадци, клюки, предателства...

Годината на Тигъра в азиатските територии, особено в страните от Източна Европа и Индия, се счита за много добра година, защото той олицетворява силата на земята, нейното благоденствие и плодородие, предполага защита на човешкия живот.

Сувенирите с тигри пазят дома от зли духове

В допълнение по своя характер, Тигърът е символ на крепкия брак и успешното раждане.

Ако решите да подарявате сувенири с формата на тигри, най-добре е да са метални или бели на цвят, защото това са цветовете, пряко свързани с 2010 година.

Но не е задължително да се придържате към това стриктно правило. Всички подаръци са толкова привлекателни, че понякога просто е невъзможно да се сдържите от покупки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 7
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Деница
Деница
29.12.2012 20:27
Много интересно
0
0