sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Катаклизми и катастрофи в годината на Тигъра

Катаклизми и катастрофи в годината на Тигъра

Катаклизми и катастрофи в годината на Тигъра

Най-вероятно сте все още празнично настроени и не ви се чете за песимистични прогнози и бъднини, но фактът е факт. Източните народи не харесват годините на Тигъра и за тях те са знак за катаклизми и катастрофи.

Като отправим поглед назав в миналото, ще видим, че много от големите световни кризи са започвали именно годината на Тигъра. Става дума за началото на войната в Корея, за стачката в Англия, за Кубинската криза...

Затова не е изключено в предстоящата 2010 година да станем свидетели на поредните човешки или природни катастрофи, болести или други катаклизми. Още повече, че живеем в ерата на атентатите.

Поне би трябвало да живеем по-спокойно до 14 февруари, когато започва Годината на Тигъра. Зодиакалната година според китайския хороскоп ще приключи на 2 февруари 2011 година.

Децата, които ще се родят в предстоящата година, ще са смели и независими личности. И няма как да е иначе, тъй като тигърът е едно от най-смелите животни.

Катаклизми и катастрофи в годината на Тигъра

Подвластните на Тигъра хора са приятелски настроени към околните, но такова нещо като толерантност не им е присъщи. Тези хора са характерни с това, че са големи завистливци и лесно избухват. Непрекъснато се стремят да са център на вниманието. Обичат риска, обичат да живеят на ръба.

Тигрите са родени лидери, но в същото време лесно се отегчават и много често сменят работата си.

Представителите на Тигъра се славят като изкусни съблазнители и ухажори. Когато си набележат обект, не се отказват срещу нищо на света и накрая неминуемо довеждат нещата до спалнята.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Derp
Derp
25.10.2012 07:46
Защо статията е за "Годината на Тигъра", а на снимката има Ягуар? :
0
0