Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Извънземни се крият в дълбините на океана

Извънземни се крият в дълбините на океана

Извънземни се крият в дълбините на океана

Експертите в областта на националната отбрана на САЩ не изключват възможността извънземни от други светове да са нахлули в дълбините на Океаните. И да наблюдават хората от морското дъно, пише вестник Weekly World News.

Експертите са загрижени за рязко увеличилият се през последните три месеца брой на неидентифицирани подводни обекти (НПО).

Извънземни се крият в дълбините на океана

Според докладите на специалисти из цял свят са регистрирани повече от хиляда такива обекта. И техният брой се увеличава всеки ден.

"Странни подводни предмети са намерени в различни краища на света, но техните описания смущаващо съвпадат, казва д-р Майкъл Симънс, морски биолог, който поддържа контакти на високо ниво с Пентагона. - Тези НПО са с дължина около 150 метра, по форма наподобяват познатите ни летящи чинии и се движат под вода не особено бързо. Те са в състояние да достигнат до голяма дълбочина, но могат бързо да се вдигнат до повърхността на водата. През последните тридесет години сме получавали информация за такива подводни обекти изключително рядко, от време на време. Но през последните три месеца броят на съобщенията рязко се увеличи. Изглежда си имаме работа с масивна извънземна инвазия".

Експертите смятат, че инопланетяните използват океаните на нашата планета като база за събиране.

Под водата е сравнително лесно да се скрият, тъй като те достигат тези дълбочини, които не могат да достигат до хората.

Извънземните космически кораб могат да издържа на огромни подводни налягания. А освен това, според експертите, предават информация за хората на своята планета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Zemq
Zemq
08.08.2013 02:22
Когато направите видео клп на тия летящи чинии, тогава мога да ви повярвам. Пък и вие май не сте чували за "ДЖИНОВЕТЕ" на Земята! :D Жалко, много ви липсва наука, като не знаете нищо за Земята! :D
0
0
emi
emi
17.11.2011 20:32
Това е страхотно.
0
0