Ретрограден Меркурий във Везни – какво да очакваме от периода

Ретрограден Меркурий

От 17 септември до 9 октомври най-близката планета до Слънцето – Меркурий, ще се движи на обратен ход, погледната на небосвода. Това ще се отрази на сферите, управлявани от планетата според астрологията.

Меркурий отговаря за комуникациите, търговията, отношенията между братя и сестри, пътуванията на кратни разстояния, договарянето, общуването, събирането на информация. Всички тези сфери ще бъдат уязвими през периода на ретроградност.

Това е третият и последен за годината ретрограден Меркурий. Този път той ще се движи назад в зодия Везни. Разположението му във въздушната зодия също дава насоки за сферите, в които трябва да бъдем по-внимателни.

Когато Меркурий е ретрограден, е възможно да сме по-разсеяни, лесно да стават обърквания и да получаваме заблуждаваща информация. Затова не е препоръчително да се подписват дългосрочни договори за работа, договори за кредити или преместване в ново жилище.

Не сменяйте работата си и в никакъв случай не разчитайте на новите запознанства. Придържайте се към старите си проекти, без да стартирате с нови планове.

Меркурий отговаря и за техниката, като при движението си на обратен ход влияе негативни на покупките на телефони, лаптопи и телевизори. Астролозите съветват да не правите големи покупки до 9 октомври, защото по-късно може да съжалявате.

Везни

Възможни да големи недоразумения, тъй като общуването е неясно и замъглено през периода на ретроградност. Много от уговорките ви може да пропаднат заради неизяснени подробности.

Някои очаквани резултати ще се забавят за кратко, но след като Меркурий започне да се движи в директна посока, събитията ще започнат да се подреждат според вашите планове.

Ретроградният Меркурий е отличен момент, за да опознаем себе си по-добре. Съветът на астролозите е да се насочите към своето самоусъвършенстване и да премислите миналите си грешки.

Тъй като Меркурий е ретрограден във Везни, на фокус излизат близките партньорства и романтичните връзки. При някои двойки може да има само леко разклащане на доверието, но други е възможно да се разделят.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати