Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Магическо Новолуние в Дева изпълнява желания днес

Магическо Новолуние в Дева изпълнява желания днес

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k735
Новолуние

На 17 септември от 14.00 часа настъпва Новолуние в Дева и всички желания от сферата на зодията ще се сбъдват. Трябва само да формулирате желанията си правилно и да вярвате в тяхното осъществяване.

Фазата на Луната днес ще изпълнява желания, свързани със здраве, лечение, работа, ред, анализиране, чистота, последователност на действията.

Нужно е да запишете желанията си, така че те да засягат единствено вас. Желания, с които се опитвате да влияете на чужди решения и чужда съдба, няма да се сбъднат.

Подходящо записани желания са Искам да привлека правилната работа за мен, Искам с лекота да поддържам здравето си, Искам лесно да създавам ред в дома и живота си.

Хубаво е да запишете желанията си на лист хартия и да визуализирате начина, по който те ще се осъществят. Запишете не повече от 10 желания, като първите 8 часа от началото на Новолунието се смятат за най-силни за целта.

След това приберете листа на сигурно място, за да е далеч от любопитни погледи. Може само вие от време на време да проверявате дали това, което искате, се сбъдва.

Дева

Денят е подходящ за завършване на начинания, които сте започнали отдавна. Разчитайте предимно на своите умения и не се доверявайте на околните, за да не останете измамени.

Може да отделите време и за творчески или духовни занимания, които да ви обогатят и да развият интуицията ви.

Новолунието в Дева ще ви помогне да погледнете по-практично на всичко около себе си. Опитайте се внимателно да прецените всички детайли, плюсове и минуси за бъдещите ви планове.

Подходящо е също да ограничете контактите си с другите хора и да избягвате големите компании, тъй като няма да ви доставят удоволствие. Този четвъртък е добре да се фокусирате върху своето развитие и планове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest