Тази събота е най-лошият ден в годината според астролозите

Астрология

Буреносни събития прогнозират астролозите за 25 юли, определяйки наближаващата събота като най-лошия ден в годината. Денят ще е пълен с опасности, конфликти и инциденти.

Напрежението ще бъде провокирано от няколко неблагоприятни аспекти между планетите. От тази събота Венера ще се движи ретроградно, започвайки обратното си движение в зодия Дева.

Освен това квадратът между Марс и Уран, който се сключи на 10 юли, ще прояви негативнито си влияние най-силно на 25-ти, а активен ще остане до края на месеца. Луната ще се движи в Скорпион, което допълнително ще напрегне обстановката на астрологичната карта.

Астролозите казват, че трябва да сме изключително внимателни през този ден, да избягваме ангажиращите задачи и по възможност да не пътуваме заради силния риск от инциденти.

Венера

Обратното движение на Венера ще създава атмосфера на несигурност и напрежение в общуването. Луната в Скорпион предизвиква ситуации на насилие и жестокост.

Това ще предизвика и големи проблеми в любовта за обвързаните. Предстои им период на големи конфликти и ако не успеят да се справят с напрежението, е възможно и да се разделят.

В такива дни не трябва да се правят сериозни промени като подписване на договори, големи покупки или преместване в ново жилище. Не взимайте радикални решения, защото по-късно може да съжалявате за тях.

Квадратът между Марс и Уран може да провокира инат в повечето хора. Възможно е да спорите повече от обикновено, дори ако това не е типично за вас. Заради квадрата са възможни и травми и инциденти, особено ако спортувате.

Въпреки че желанието да действаме импулсивно ще е много силно, препоръчително е да не действаме безразсъдно, а да си останем вкъщи в спокойна и уютна атмосфера.

Аспектът между Марс и Уран има и положителните страни, от които можем да се възползваме. Ъгълът, който сключват двете планети, засилва смелостта и креативността. През тази събота можем да стигнем до важни прозрения.

В неделя неблагоприятното движение на планетите ще продължи, но вече няма да е толкова силно.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ябълка
Ябълка
24.07.2015 16:24
Аз утре ще ходя на Витоша не знаех че деня няма да е подходящ
1
0