Жена роди 18-килограмово бебе

Гигантско бебе

Истинско чудо се случи в австралийския град Пърт, Западна Австралия. 280-килограмова жена е дала живот на 18-килограмово момче, съобщава worldnewsdailyreport. В сравнение с него 6-килограмовите бебета, считани за големи, са направо дребосъци.

Феноменалното раждането, е станало в началото на тази година в местната болница Кинг Едуард Мемориъл. Появата на гигантското дете била като гръм от ясно небе за лекарите, които досега не били виждали нещо подобно, а и не допускали, че 280-килограмовата Алис Стратън може да им поднесе подобна изненада.

Майката на 18-килограмовото момченце страда от наднормено тегло и почти не може да се предвижва сама. Обикновено тя си служи с инвалидна количка. За бащата на детето не се знае нищо.

Когато Алис пристигнала в болницата, лекарите смятали, че тя ще роди две или три деца. След като станало ясно, че в утробата на жената има само едно гигантско бебе обаче, акушерите веднага предприели цезарово сечение.

Въпреки че те не били никак подготвени за раждане на такова необикновено бебе, докторите се справили блестящо. В крайна сметка и майката, и мъникът били изписани от болницата в добро състояние.

Смятах, че жената, която тежеше над двеста килограма, носи две или три бебета, но не, той беше сам, едро голямо момченце, развълнувано казва лекарят, ръководил раждането.

Медицинският специалист споделя, че след случилото се вече нищо не е в състояние да го изненада.

С раждането си 18-килограмовото бебе от Австралия спокойно може да се бори за титлата на най-едро мъниче, появило се на бял свят. Впрочем според документалната история най-едрото бебе, родено до този момент, е момче, появило се на бял свят през 1839 година в Южна Африка.

При раждането си бебето от племето Зулуси тежало рекордните 17. 2 килограма. Момчето продължило да бъде с внушителни размери и докато растяло. Още преди да е навършило осемнадесет години, то вече било високо над два метра. За жалост, същото лице не могло да доживее до преклонна възраст, тъй като починало още в младежките си години.

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
вили
вили
15.01.2016 18:27
огромно и странно бебе
0
0