Житейската съдба на асцендент Дева

Зодия Дева

Хората с асцендент Дева са работохолиците на зодиака. Отличават се със собствен и неповторим стил, както и добра комуникативност с околния свят.

Когато погледнете тези хора, от тях лъха хладна резервираност и интелигентност. Те са изключително аналитични и внимателни към околния свят. Всяка новост в живота те пречупват през своята призма.

Смисленото им мислене ги кара да мислят за всички детайли и да търсят връзка между нещата. Понякога любезността им и желанието за нови знания граничи с нахалство.

Умът на хората с асцендент Дева винаги е зает с важните неща от деня. Въпреки че изглеждат студени и критични, те лесно се впечатляват. В живота си следват свой собствен ред и ритъм, което им позволява да са изключително уверени в себе си.

Асцендент Дева прави хората критични и променливи в общуването си с околните. Обикновено реагират според човека. Трудно изразяват чувствата си и често остават неразбрани. Изискват от околните да са прозорливи за тях, както те самите перфектно разбират всичко и от половин дума.

Красива Жена

Житейският път на тези хора протича по строго установен път, с ясно поставени приоритети. Те са организирани и следват неотклонно поставените си цели. Често, това ги прави скучни в очите на другите. Те обаче са непреклонни и не правят никакви компромиси с принципите си.

Един от основните приоритети на асцендент Дева е външният вид – суетни до най-малкия детайл. Освен това се грижат перфектно за здравето си. С напредването на възрастта тези две грижи се превръщат в самоцел.

Почитатели са на спорта и здравословния начин на живот. Понякога това дори не е нужно за поддържане на перфектен вид, тъй като по природа са надарени със слаба и стройна фигура.

Притеснителни по природа, хората с асцендент Дева са способни да забелязват и най-дребните детайли. Това ги прави добри в професии, като моделиери, фотографи, математици и анализатори.

Перфекционизмът и капризите им ги правят трудни за опознаване и сближаване, но веднъж застанали на ваша страна, те могат да дадат много от себе си.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати